Dag en nacht rolgordijnen

Dag en nacht rolgordijnen bestel je voordelig en snel bij ons! Dag en nacht rolgordijnen, ook wel bekend als duo rolgordijnen, zijn een populair type raambekleding. Met een dag en nacht rolgordijn bepaal je eenvoudig de mate van lichtinval en privacy. Je kunt kiezen voor een lichtdoorlatende of verduisterende stof. Lichtdoorlatende stoffen blokkeren het felle zonlicht. Verduisterende stoffen zorgen voor verduistering, ideaal voor slaapkamers. Voor welk dag en nacht rolgordijn kies jij?

De collectie

Ontdek welk dag en nacht rolgordijn bij jou pastMeer info

Lees meer over onze dag en nacht rolgordijnen

Collectie dag en nacht rolgordijnen

Geef jij de voorkeur aan een voordelig standaard dag en nacht rolgordijn? Dan maak je de keuze uit vaste breedte- en hoogtecombinaties. De levertijd van standaardmaten is 3 werkdagen. Bovendien is de levering gratis.

In onze ruime collectie op maat gemaakte dag en nacht rolgordijnen vind je veel kleuren, van licht tot donker. Bij een op maat gemaakt dag en nacht rolgordijn bepaal jij volledig hoe deze eruit komt te zien. Naast de afmetingen en de kleur zijn er een aantal opties om het rolgordijn helemaal naar wens te maken. De levertijd van een 100 procent op maat gemaakt dag en nacht rolgordijn is 10 werkdagen.

Perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit

Dag en nacht rolgordijnen maken van je huis een sfeervol geheel. Het maakt niet uit welke woonstijl je hebt, een dag en nacht rolgordijn past altijd. Het ruime kleurenpallet maakt het makkelijker om een kleur te vinden die past in het interieur. Twijfel je tussen een aantal kleuren? Maak dan gebruik van onze gratis kleurstalenservice. Je ontvangt dan een stukje stof van het dag en nacht rolgordijn thuis.

De populariteit voor dit product is niet voor niks. Naast de sfeerbijdrage, zijn dag en nacht rolgordijnen enorm functioneel. De stof bestaat uit banen, één baan is transparant en de andere baan is lichtdoorlatend of verduisterend. Door deze banen langs elkaar heen te bewegen speel je met de lichtinval en privacy. Ook het volledig optrekken van een dag en nacht rolgordijn is mogelijk.

Kwalitatief & voordelig

Je bent op zoek naar nieuwe duo rolgordijnen, maar je wilt natuurlijk niet te veel betalen. Daarom bieden wij jou duo rolgordijnen aan voor een scherpe prijs. Of je nu kiest voor een standaardmaat of voor een op maat product? Kwaliteit staat voorop, we maken enkel gebruik van de beste kwaliteit stoffen en duurzame materialen. Daarbij worden alle producten met garantie geleverd. Bij ons koop je dus kwalitatieve duo rolgordijnen voor een scherpe prijs!


Populaire raamdecoratie

Sfeermakers