Filteren 2

Velux GGL 102 rolgordijn

Ons Velux® GGL 102 dakraam rolgordijn is van uitstekende kwaliteit en is perfect passend op jouw dakraam, je hoeft zelf niet te meten! Wanneer je je Velux® dakraam open tuimelt vind je aan de boevenkant een plaatje met de maat- en typecode van het dakraam. Als deze code overeenkomt met een code in onze maattabel weet je zeker dat dit dakraam rolgordijn perfect past op jouw dakraam.
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 102 Remove This Item

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend Diepzwart vooraanzicht
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  v.a.  59,-
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Kwalitatief Velux® GGL 102 rolgordijn

De uitstekende kwaliteit kunnen wij garanderen omdat wij de productie van onze dakraam rolgordijnen in eigen beheer hebben. Ons Velux® GGL 102 dakraam rolgordijn heeft een minimalistisch design en is beschikbaar in verschillende populaire kleuren. Hierdoor vind je altijd een Velux® dakraam rolgordijn GGL 102 dat perfect past in jouw interieur.

Onze dakraam rolgordijnen zijn voorzien van een speciale coating welke de warmte buiten houdt. Naast een warmtewerende werking heeft de coating van het Velux® GGL 102 dakraam rolgordijn ook een volledig verduisterende werking. Om eventuele laatste lichtkieren tegen te houden zijn onze dakraam rolgordijnen voorzien van aluminium zijprofielen en een cassette. Deze kwalitatieve afwerking geeft het verduisterende Velux® dakraam rolgordijn GGL 102 een luxe uitstraling.

 

Gratis kleurstalen

Ben je benieuwd welke populaire kleur het best past in jouw interieur? Bestel dan gratis kleurstalen! Je ontvangt de kleurstalen van het Velux® GGL 102 dakraam rolgordijn in de meeste gevallen binnen twee werkdagen in de brievenbus waarna je een goede keuze kunt maken. Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op! Wij staan graag voor je klaar in jouw zoektocht naar een perfect passend Velux® GGL 102 rolgordijn.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “102" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.