Filteren 2

Velux GGL 11 rolgordijn

Onze dakraam rolgordijnen geschikt voor Velux® GGL 11 dakramen zijn perfect passend op jouw Velux® 11 dakraam. Al onze dakraam rolgordijnen worden in eigen beheer geproduceerd, maar zijn geen originele Velux® rolgordijnen. Onze Velux® GGL 11 dakraam rolgordijnen zijn gemaakt van kwalitatieve materialen en minimalistische systemen, hierdoor heeft het dakraam rolgordijn Velux® GGL 11 een lange levensduur.
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 11 Remove This Item

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend Diepzwart vooraanzicht
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  v.a.  59,-
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Velux® GGL 11 rolgordijn met coating

Het Velux® GGL 11 dakraam rolgordijn is voorzien van een speciale coating welke het dakraam rolgordijn zowel licht- als zichtdicht maakt. Daarnaast heeft deze coating een warmtewerende werking waardoor de warmte buiten blijft, zelfs op warme zomerdagen! De sterke aluminium zijprofielen zorgen ervoor dat er geen lichtkieren langs de zijkant ontstaan. Dit in combinatie met de verduisterende stof garandeert volledige verduistering van de ruimte. Om een luxe uitstraling te creëren worden onze dakraam rolgordijnen met een aluminium cassette geleverd. Deze cassette dekt de rol met stof af wat een strak afgewerkte uitstraling geeft.

Onze dakraam rolgordijnen hebben een minimalistische uitstraling. Het strakke design is passend in ieder interieur. Kies uit een van de populaire kleuren de kleur welke het beste in jouw interieur past. Ben je benieuwd welke kleur het beste bij jouw interieur past? Bestel dan gratis kleurstalen!

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “11" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Perfect passend op jouw Velux® dakraam

Het opmeten van jouw dakraam is niet nodig. Door het dakraam open te tuimelen lees je eenvoudig de dakraamcode af van jouw dakraam. Deze code bestaat uit een type- en maatcode. Zoek deze code op tussen ons aanbod en je bent gegarandeerd van perfect passend Velux® GGL 11 dakraam rolgordijn. Het monteren van jouw nieuwe dakraam rolgordijn is snel en eenvoudig gedaan. Alle montagebenodigdheden worden meegeleverd en door de stappen in de handleiding te volgen is jouw Velux® GGL 11 dakraam rolgordijn in een handomdraai gemonteerd.