Filteren 2

Velux GGL 310 rolgordijn

Zoek jij naar een perfect passend rolgordijn voor jouw Velux® GGL 310 dakraam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze dakraam rolgordijnen zijn volledig verduisterend en hebben hebben kwalitatieve systemen. Het systeem bestaat uit een luxe cassette, aluminium zijprofielen, een onderlat met handgreep en een licht- en zichtdichte stof. Voor welke populaire stofkleur kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 310 Remove This Item

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend Diepzwart vooraanzicht
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  v.a.  59,-
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Perfect passend Velux® GGL 310 rolgordijn

Velux® dakramen worden gekenmerkt door een maat- en typecode. De code geeft aan om welk type dakraam het gaat en welke maat het dakraam heeft. Het eerste deel van de code staat voor het type dakraam, bijvoorbeeld ‘GGL’. Het tweede deel van de code gaat over de afmetingen van jouw dakraam, bijvoorbeeld ‘310’. Je vindt deze code aan de bovenzijde van jouw dakraam wanneer je het dakraam open tuimelt. Zoek deze code op in ons aanbod en je bent gegarandeerd van een perfect passend Velux® GGL 310 dakraam rolgordijn!

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “310" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Kwalitatieve systemen

Onze dakraam rolgordijnen worden in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor profiteer je van een kwalitatief rolgordijn voor een scherpe prijs. Ons Velux® GGL 310 dakraam rolgordijn heeft een luxe gesloten cassette, welke ervoor zorgt dat je niet tegen de rol met stof kijkt. Ook heeft het Velux® dakraam rolgordijn GGL 310 aluminium zijprofielen, de onderlat is tevens voorzien van een borstel. Deze voorkomen nagenoeg alle lichtkieren. Het rolgordijn is leverbaar in een aantal populaire kleuren zodat er altijd een in jouw interieur past. Ben je benieuwd welke populaire kleur het best past in jouw interieur? Bestel dan gratis kleurstalen!