Filteren 2

Velux GGL 404 rolgordijn

Ben jij op zoek naar een volledig verduisterend dakraam rolgordijn voor jouw Velux® GGL 404 dakraam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze dakraam rolgordijnen zijn 100 procent verduisterend en snel leverbaar. De stof heeft een verduisterende en warmte reflecterende coating, welke ervoor zorgt dat het tijdens warme zomermaanden koel blijft en dat je een betere nachtrust krijgt. Het Velux® GGL 404 dakraam rolgordijn is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren, welke passend zijn in ieder interieur. Welke kleur kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 404 Remove This Item

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend Diepzwart vooraanzicht
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  v.a.  59,-
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Perfect passend Velux® GGL 404 rolgordijn

Het dakraam rolgordijn Velux® GGL 404 uit onze collectie is nagenoeg identiek aan een origineel Velux® GGL 404 dakraam rolgordijn. De maat en uitstraling is hetzelfde, echter is ons dakraam rolgordijn scherper geprijsd. De maat van jouw Velux® dakraam vind je aan de binnenkant van het dakraam. Aan de bovenkant van het dakraam bevindt zich een plaatje met de maat- en typecode. Zoek deze code op in ons aanbod, zo ben je er zeker van dat jouw nieuwe dakraam rolgordijn perfect past op jouw dakraam.

Onze dakraam rolgordijnen worden in eigen beheer geproduceerd, hiermee borgen wij de hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze dakraam rolgordijnen zijn voorzien van aluminium zijprofielen en een luxe cassette. De zijprofielen voorkomen de laatste lichtkieren aan de zijkant.

 

Tijdloos en praktisch

In de zomer is het extra fijn om de warmte buiten te houden. Onze dakraam rolgordijnen zijn voorzien van een speciale coating wat het Velux® GGL 404 dakraam rolgordijn een isolerende en volledig verduisterende werking geeft. Het tijdloze, minimalistische design is toepasbaar in ieder interieur. Kies een van onze populaire kleuren om het rolgordijn mooi te laten integreren met jouw interieur.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “404" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.