Filteren 2

Velux GGL 406 rolgordijn

Een perfect passend Velux® GGL 406 dakraam rolgordijn bestel je eenvoudig en snel bij ons. Profiteer van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Onze dakraam rolgordijnen zijn volledig verduisterend en hebben een warmte reflecterende werking. De combinatie van het lichtdichte systeem en de verduisterende stof staat garant voor volledige verduistering, wat jouw nachtrust ten goede komt. Door de maatcodes weet je zeker dat jouw bestelde dakraam rolgordijn perfect past op jouw dakraam. Dit maakt ook het monteren eenvoudig en snel.
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 406 Remove This Item

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend Diepzwart vooraanzicht
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  v.a.  59,-
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Perfect passend Velux® GGL 406 rolgordijn

Ons Velux® GGL 406 dakraam rolgordijn is voorzien van een luxe cassette en aluminium zijprofielen. Dit geeft het dakraam rolgordijn een luxe uitstraling en voorkomt lichtkieren. De stof van onze Velux® dakraam rolgordijnen is volledig verduisterend en heeft een speciale licht- en zichtdichte coating. Zo geniet je dus van volledige privacy en verduistering. De onderlat is voorzien van een borstel en kan op iedere gewenste hoogte geplaatst worden.

Onze dakraam rolgordijnen zijn identiek aan originele Velux® rolgordijnen, alleen zijn ze scherper geprijsd. Door de maatvoering die perfect aansluit op jouw Velux® dakraam hoef je zelf je raam niet op te meten. Aan de binnenkant van jouw dakraam vind je een code die de maat van jouw dakraam weergeeft. De code bestaat uit meerdere delen, het eerste deel geeft het type dakraam weer. Het tweede deel van de code geeft de maat van het dakraam weer. Je bestelt jouw Velux® GGL 406 dakraam rolgordijn eenvoudig door deze code op te zoeken in ons aanbod. Wij zorgen ervoor dat het juiste dakraam rolgordijn wordt geleverd en dat het perfect past.

 

Luxe uitstraling, scherpe prijs

Onze dakraam rolgordijnen worden in eigen beheer geproduceerd, hierdoor kunnen wij onze lage prijs en hoge kwaliteit blijven waarborgen. Ons Velux® GGL 406 rolgordijn heeft een minimalistische en luxe uitstraling. Welke woonstijl je ook hebt, onze Velux® rolgordijnen passen in ieder interieur. De stof is leverbaar is verschillende populaire kleuren. Voor welke kleur kies jij?

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “406" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.