Filteren 2

Velux GGL 606 rolgordijn

Een rolgordijn voor je Velux® GGL 606 dakraam shop je bij ons. Bij ons profiteer je van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Ons rolgordijn voor het Velux® GGL 606 dakraam is 100 procent verduisterend. De stof is namelijk voorzien van een speciale verduisterende coating. Daarnaast heeft ons strak vormgegeven dakraam rolgordijn een gesloten cassette en aluminium zijprofielen die lichtkieren voorkomen.
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 606 Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Warmtewerende werking
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Warmtewerende werking
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen
 3. Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
  v.a.  98,99
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

100% verduisterend Velux® GGL 606 rolgordijn

Ons dakraam rolgordijn geschikt voor Velux® GGL 606 dakramen wordt in eigen beheer geproduceerd. Ze zijn niet van het merk Velux® maar wel direct passend op de meest gangbare Velux® types. Onze dakraam rolgordijnen zijn nagenoeg identiek. Ons Velux® GGL 606 rolgordijn heeft een luxe gesloten cassette en aluminium zijprofielen. Deze zorgen voor een strakke en minimalistische uitstraling. Welk interieur je ook hebt, ons verduisterend rolgordijn past altijd. Welke kleur kies jij?

Ons Velux® GGL 606 rolgordijn is direct passend op je dakraam. Het enige dat je moet weten voor de perfecte maatvoering is de code van je dakraam. Deze vind je aan de binnenkant van je dakraam en wordt zichtbaar wanneer je deze open tuimelt. De code bestaat uit meerdere delen, de eerste twee delen zijn van belang. Het eerste deel, in dit geval “GGL”, staat voor het type dakraam. Het tweede deel, in dit geval “606”, staat voor de grootte van het dakraam. Door deze code in te voeren in onze webshop weet je zeker dat je een perfect passend Velux® GGL 606 rolgordijn thuis ontvangt. Hierdoor is het plaatsen van het rolgordijn enorm makkelijk.

 

Warmtereflecterend dakraam rolgordijn

Dakramen bevinden zich veelal op zolders en slaapkamers. Door deze ramen komt vaak veel licht en warmte naar binnen. Onze speciale coating op de achterzijde van de stof zorgt voor warmtereflectie. Zo zal je zolder of slaapkamer ook tijdens warme, zonnige dagen een stuk koeler blijven. Ongeacht welke kleur je kiest, de stof is 100 procent verduisterend.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met "606" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GHL, GGL, GDL, GEL, GGU, DKL, GIL, GIU, VFA, GPU, GTL, GXU, GUI, GXL, GTU, GZL, GZX, GHU, VEA, VEB, VEC, GPL, VFB, VFE of VIU.