Filteren 2

Velux GGL 74 rolgordijn

Een dakraam rolgordijn voor jouw Velux® GGL 74 dakraam rolgordijn vind je in onze collectie dakraam rolgordijnen. Al onze dakraam rolgordijnen zijn perfect passend op jouw dakraam. In onze collectie vind je dakraam rolgordijnen voor verschillende merken dakramen. Dakraam rolgordijnen worden in eigen beheer geproduceerd en zijn gemaakt van kwalitatieve materialen. Het Velux® GGL 74 dakraam rolgordijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Welke kleur kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 74 Remove This Item

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend Diepzwart vooraanzicht
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  v.a.  59,-
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Velux® GGL 74 rolgordijn met coating

Onze dakraam rolgordijnen zijn voorzien van een speciale coating welke de stof van de dakraam rolgordijnen volledig verduisterend maakt. Om lichtkieren te voorkomen, beschikken onze Velux® GGL 74 dakraam rolgordijnen over aluminium zijprofielen en een cassette. Hierdoor wordt volledige verduistering gegarandeerd. De cassette geeft het Velux® GGL 74 dakraam rolgordijn een luxe uitstraling doordat de rol met stof niet meer zichtbaar is.

Dakraam rolgordijnen uit onze collectie zijn minimalistisch vormgegeven en zijn beschikbaar in verschillende populaire kleuren. Door een kleur te kiezen die goed past bij de rest van het interieur creëer je een rust in de ruimte en maak je van jouw interieur een geheel.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “74" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Identieke maatvoering

De maatvoering van onze dakraam rolgordijnen is identiek aan de maat- en typecode van jouw dakraam. De maatcode van jouw dakraam vind je aan de bovenkant van het dakraam als je deze open tuimelt. Vind je deze code terug in onze maattabel, dan weet je zeker dat dit dakraam rolgordijn perfect past op jouw dakraam. Zelf meten is niet meer nodig! Heb je een dakraam met '74' als maatcode? Bekijk dan snel ons aanbod! Wij helpen je graag in je zoektocht naar een perfect passend Velux® GGL 74 rolgordijn!