Filteren 2

Velux GGL C02 rolgordijn

Een verduisterend rolgordijn voor je Velux® GGL C02 dakraam shop je voordelig bij ons. Ons rolgordijn zorgt voor verduistering en privacy. Het rolgordijn is leverbaar in populaire kleuren. De achterzijde van de stof is voorzien van een speciale coating. Ons rolgordijn dat geschikt is voor een Velux® GGL C02 dakraam is voorzien van een luxe cassette en aluminium zijprofielen. Deze geven het rolgordijn een strakke en tijdloze uitstraling. Zelf monteren is kinderlijk eenvoudig. Welk rolgordijn kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. C02 Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen
 3. Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
  v.a.  50,99
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Direct passend op Velux® GGL C02 dakraam

Velux® dakramen worden gekenmerkt door codes. De code geeft aan om welk type dakraam het gaat en welke maat het dakraam heeft. Het eerste deel van de code staat voor het type dakraam, in dit geval “GGL”. Het tweede deel van de code staat voor de maat van het dakraam, in dit geval “C02”. Aan de hand van deze code zorgen wij ervoor dat jij een direct passend rolgordijn geleverd krijgt. Zelf meten is overbodig. Het enige dat je nodig hebt is de code van je dakraam. De code Velux® GGL C02 vind je op de rand van het dakraam wanneer je deze open tuimelt. Doordat de maatvoering perfect is, is het monteren enorm simpel. In slechts een aantal makkelijke stappen hangt je rolgordijn.

Onze rolgordijnen geschikt voor Velux® GGL C02 dakramen zijn niet van het merk Velux® maar zijn wel direct passend op Velux® dakramen. Ons rolgordijn wordt in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor heb jij het voordeel dat je de laagste prijs betaalt voor een hoogwaardig rolgordijn. Ons Velux® GGL C02 rolgordijn heeft een luxe gesloten cassette. Deze zorgt ervoor dat je niet tegen de rol met stof kijkt. Ook heeft ons rolgordijn aluminium zijprofielen en een onderlat voorzien van een borstel. Deze voorkomen nagenoeg alle lichtkieren. Ons rolgordijn geschikt voor Velux® GGL C02 dakramen is leverbaar in een aantal basis kleuren. De achterzijde van de stof heeft een witte of zilverkleurige coating die zorgt voor verduistering en warmtewering.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met "C02" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GEL, GHL, GHU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, VEB, DKL, VEA, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Verduisterend en handig in gebruik

Onze rolgordijnen geschikt voor Velux® GGL C02 dakramen hebben functionele en tijdloze vormgeving. Het bedienen van het rolgordijn kan door middel van de onderlat met handgreep. Door deze naar achteren te duwen kun je het rolgordijn in de gewenste stand zetten. Het rolgordijn kan in iedere gewenste stand gestopt worden zonder dat hij terugschiet in de cassette.

De stof is 100 procent verduisterend en biedt volledige privacy, ideaal voor zolders en slaapkamers. Dakramen krijgen vaak veel zon te verduren, de zon zorgt naast veel licht voor veel warmte. De verduisterende coating heeft ook een warmtewerende werking. Voor welk Velux® GGL C02 rolgordijn kies jij?