Filteren 2

Velux GGL C04 rolgordijn

Een verduisterend Velux® GGL C04 rolgordijn bestel je voordelig en eenvoudig bij ons. Dit rolgordijn is perfect passend op je Velux® dakraam. Wanneer je jouw Velux® dakraam open tuimelt vind je het typeplaatje met de bijbehorende type- en maatcode. Op basis van jouw maatcode leveren wij een perfect passend Velux® rolgordijn. Zelf meten is niet nodig! Monteren is door de perfecte maatvoering eenvoudig en snel geregeld. Een Velux® GGL C04 rolgordijn is beschikbaar in de populairste kleuren. Welke kleur kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. C04 Remove This Item

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Praktisch Velux® GGL C04 rolgordijn

Eenvoudig is het sleutelwoord bij onze Velux® dakraam rolgordijnen. Je vindt bij ons snel een goed passend rolgordijn voor je dakraam. Combineer de maatcode die aan de bovenkant van je dakraam vermeld staat met onze maten. Zo weet je zeker dat je rolgordijn perfect past op het dakraam. Het Velux® GGL C04 rolgordijn is door de coating op de stof volledig verduisterend en warmtewerend. Ideaal voor op je warme slaapkamer.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “C04" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Kwaliteit zorgt voor luxe uitstraling

Het Velux® GGL C04 rolgordijn heeft zijn luxe uitstraling te danken aan de kwalitatieve onderdelen die gebruikt worden bij de productie. Wij hebben de productie van onze dakraam rolgordijnen in eigen beheer, zo kunnen wij uitstekende kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs. Vraag gratis kleurstalen aan om een goed beeld te krijgen van het Velux® GGL C04 rolgordijn.