Filteren 2

Velux GGL FK06 rolgordijn

Meten van jouw dakraam is niet nodig voor dit Velux GGL FK06 rolgordijn. Door de juiste maatcode te zoeken bij jouw type dakraam bestel je makkelijk en snel het juiste rolgordijn. Door de stof van het Velux GGL FK06 rolgordijn wordt licht niet doorgelaten en wordt je ruimte volledig verduisterd. De speciale coating op de achterzijde van de stof is warmtewerend, wat ideaal is voor wanneer de zon op het raam schijnt. Door de uitstekende combinatie van kwaliteit en de luxe uitstraling van dit Velux GGL FK06 rolgordijn maak je niet alleen gebruik van een functioneel rolgordijn voor je dakraam, maar ziet het er ook nog eens super strak uit. Pak dus je voordeel en bestel dit Velux GGL FK06 rolgordijn bij ons. Twijfel je nog over de kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan!
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. FK06 Remove This Item

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Kwalitatief Velux® GGL FK06 rolgordijn

Kwaliteit staat voorop met dit Velux® GGL FK06 rolgordijn. Onze dakraam rolgordijnen worden in eigen beheer met uitsluitend kwalitatieve materialen geproduceerd. Onze dakraam rolgordijnen passen direct op jouw Velux® dakraam waardoor de montage kinderspel is.

Het systeem van dit Velux® GGL FK06 rolgordijn bestaat dan ook uit een slanke cassette die zorgt voor een luxe uitstraling. Lees eenvoudig de maatcode van je dakraam af, meten is niet nodig.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “FK06" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Diverse combinaties mogelijk

Het Velux® GGL FK06 rolgordijn is beschikbaar in diverse kleuren, er zit altijd een kleur bij die goed in jouw interieur past. Zo geniet je niet alleen van functionaliteit maar ook van een strakke uitstraling. Benieuwd naar de kleuren? Vraag dan gratis kleurstalen aan.