Filteren 2

Velux GGL M04 rolgordijn

Een Velux® GGL M04 rolgordijn voor je dakraam nodig? Deze bestel je tegen de laagste prijs bij ons. Ons dakraam rolgordijn is 100 procent verduisterend en biedt volledige privacy. Daarbij is ons verduisterende rolgordijn voorzien van aluminium zijprofielen. Deze voorkomen lichtkieren. De stof wordt opgerold in een luxe cassette. Welk Velux® GGL M04 rolgordijn kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. M04 Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen
 3. Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
  v.a.  50,99
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

100% verduisterend Velux® GGL M04 rolgordijn

Ons dakraam rolgordijn wordt in eigen beheer geproduceerd. Zo profiteer je van de beste kwaliteit en de laagste prijs. Ze zijn niet van het merk Velux® maar wel perfect passend op je Velux® dakraam. Net als het origineel heeft ons verduisterend rolgordijn voor je Velux® GGL M04 dakraam een luxe gesloten cassette en aluminium zijprofielen. De cassette zorgt ervoor dat je niet tegen de rol met stof aankijkt. De aluminium zijprofielen voorkomen de lichtkieren, zo weet je zeker dat je nachtrust niet wordt verstoord door het daglicht. Je kunt onze rolgordijnen bedienen door middel van de onderlat met handgreep. Aan de achterzijde van de stof is een speciale coating aangebracht waardoor de stof volledig verduisterend is. Deze speciale coating zorgt naast verduistering voor warmte reflectie. Ideaal op zolders en slaapkamers.

Ons Velux® GGL M04 rolgordijn past direct op je dakraam. Het enige dat je moet weten is de code van je dakraam. De code bestaat uit meerdere delen, aan de eerste twee delen heb je voldoende. Het eerste deel “GGL” geeft aan welk type dakraam je hebt. Het tweede deel “M04” geeft aan welke maat je dakraam heeft. Aan de hand van deze twee delen kun je een perfect passend Velux® GGL M04 verduisterend rolgordijn bestellen. De perfecte maatvoering maakt het super eenvoudig om het rolgordijn te monteren. In enkele eenvoudige stappen hangt je rolgordijn.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met "M04" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GPU, GGL, GDL, GGI, GHL, GHU, GIU, VIU, GPL, GEL, GXL, GTU, GUI, DKL, GTL, GZL, GZX, GXU, VEA, VEC, VFB, VFA, VEB, VFE of GGU.

 

Sfeer en bedieningsgemak gecombineerd

De strakke vormgeving van het systeem zorgt voor een tijdloze uitstraling. Je kunt ons Velux® GGL M04 rolgordijn toepassen in iedere woonstijl. Het systeem is volledig gemaakt van aluminium. De stof is leverbaar in diverse basiskleuren, van licht tot donker. Voor welke kleur kies jij?

Ons systeem van het dakraam rolgordijn is erg gebruiksvriendelijk. Door de onderlat met handgreep naar achteren te duwen kun je het rolgordijn in de gewenste stand zetten. Je kunt het rolgordijn in iedere gewenste zetten zonder dat de stof terug schiet in de cassette. De volledig verduisterende stof zorgt ook voor warmte reflectie, dit helpt om je zolder of slaapkamer in de zomer koel te houden.