Filteren 2

Velux GGL MK10 rolgordijn

Ben je op zoek naar een rolgordijn voor je Velux® GGL MK10 dakraam? Bestel deze eenvoudig en snel bij ons! Onze dakraam rolgordijnen hebben een 100% verduisterende stof en zijn minimalistisch vormgegeven. De luxe cassette en de zijprofielen zorgen ervoor dat er geen lichtkieren ontstaan. Bestel jouw nieuwe Velux® GGL MK10 dakraam rolgordijn snel en deze wordt in de meeste gevallen binnen drie werkdagen gratis bij jou thuis geleverd.
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. MK10 Remove This Item

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Perfect passend Velux® MK10 rolgordijn

Elk dakraam van het merk Velux® heeft een maatcode die correspondeert met de maatcodes van onze dakraam rolgordijnen. Zo ben je er altijd zeker van dat jouw dakraam rolgordijn perfect past en hoef je zelf dus niet te meten. De code van jouw dakraam vind je aan de binnenkant van je dakraam en is zichtbaar als je het dakraam open tuimelt. Jouw Velux® verduisterend rolgordijn GGL MK10 is dus perfect passend voor jouw Velux® GGL MK10 dakraam.

Onze dakraam rolgordijnen zijn vrijwel identiek aan originele Velux® rolgordijnen, alleen zijn ze scherper geprijsd. Dakraam rolgordijnen uit onze collectie worden in eigen beheer geproduceerd, zo is een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs gegarandeerd. Het systeem heeft een luxe uitstraling door de gesloten cassette en de aluminium zijprofielen. Mede door dit luxe systeem wordt de ruimte volledig verduisterd en zijn er geen lichtkieren zichtbaar. De stof is voorzien van een verduisterende coating die het dakraam rolgordijn Velux® GGL MK10 de ruimte volledig laat verduisteren.

 

Verduisterend en praktisch

Dakraam rolgordijnen uit onze collectie zijn voorzien van een handgreep aan de onderlat. Je plaatst het Velux® GGL MK10 rolgordijn eenvoudig in de juiste stand, zonder dat de stof terug in de cassette schiet. Zo bepaal je zelf eenvoudig de mate van lichtinval en privacy. Naast volledige verduistering zorgt de speciale coating aan de achterzijde van de stof ook voor warmtewering. Dit maakt onze dakraam rolgordijnen zeer geschikt voor warme zolders of slaapkamers. Voor welke variant kies jij?

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “MK10" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.