Filteren 2

Velux GGL PK08 rolgordijn

Een kwalitatief verduisterend Velux® GGL PK08 rolgordijn bestel je snel en voordelig bij ons! Onze dakraam rolgordijnen zijn geschikt voor Velux® dakramen en bieden privacy en volledige verduistering. Velux® GGL PK08 dakraam rolgordijnen uit onze collectie worden volledig in eigen beheer geproduceerd waardoor kwaliteit en functionaliteit gecombineerd worden. Welke trendy kleur past het best in jouw interieur?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. PK08 Remove This Item

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Perfect passend Velux® GGL PK08 rolgordijn

Als jij een Velux® dakraam hebt met de maatcode PK08, dan is ons dakraam rolgordijn perfect passend. Je hoeft deze dus zelf niet meer in te korten of op te meten. Het enige wat je moet weten is de code van je dakraam, deze code vind je aan de binnenkant van je dakraam en wordt zichtbaar wanneer je het dakraam open tuimelt. Wanneer je de maatcode van jouw dakraam opzoekt in ons aanbod dan weet je zeker dat jouw nieuwe verduisterende Velux® GGL PK08 rolgordijn perfect past en dat het gratis en snel geleverd wordt.

Al onze rolgordijnen voor dakramen worden in eigen beheer geproduceerd. Onze dakraam rolgordijnen zijn vrijwel identiek aan originele rolgordijnen van het merk Velux®. Dit maakt dat je een kwalitatief rolgordijn thuis geleverd krijgt voor een scherpe prijs. Het luxe systeem is voorzien van een luxe gesloten cassette en aluminium zijprofielen waardoor lichtkieren voorkomen worden. Het rolgordijn is eenvoudig te bedienen door middel van de onderlat met handgreep, zo kun je het dakraam rolgordijn op iedere gewenste hoogte plaatsen.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “PK08" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Tijdloos en strak design

Door de luxe cassette en aluminium zijprofielen heeft het dakraam rolgordijn een strak en tijdloos design. Daarnaast is het Velux® GGL PK08 dakraam rolgordijn beschikbaar in verschillende trendy kleuren die perfect passen in ieder interieur. De achterzijde van de stof is voorzien van een speciale coating welke een verduisterende en warmtewerende werking heeft. Ideaal dus voor warme slaapkamers en zolders, hierdoor blijft de ruimte koeler en is de kans op een goede nachtrust groter.