Filteren 2

Velux GGL S06 rolgordijn

Ben jij op zoek naar een verduisterend rolgordijn voor je Velux® GGL S06 dakraam? Deze vind je bij ons. Wij bieden je een kwalitatief verduisterend rolgordijn dat perfect passend is op jouw dakraam. Onze dakraamrolgordijnen zijn volledig verduisterend. De stof is namelijk voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat de stof volledig licht- en zichtdicht is. Bovendien reflecteert deze coating de warmte. Het rolgordijn dat wij aanbieden voor jouw Velux® GGL S06 dakraam bevat aluminium zijprofielen en een luxe cassette. De zijprofielen en de cassette voorkomen nagenoeg alle lichtkieren. Ons rolgordijn is direct passend op jouw Velux® GGL S06 dakraam. Het monteren is kinderlijk eenvoudig!
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. S06 Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen
 3. Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
  v.a.  50,99
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Past perfect op jouw Velux® GGL S06 dakraam!

De code van een Velux® dakraam bestaat uit twee delen. Het eerste deel “GGL” staat voor het type dakraam. Het tweede deel “S06” staat voor de maat van het dakraam. Aan de hand van dit tweede deel hebben wij het rolgordijn zo gemaakt dat hij direct passend is op het dakraam. Je hoeft dus niets te meten, aan de code van je dakraam heb je genoeg. Heb je de code nog niet gevonden? Tuimel dan even je dakraam open, dan wordt de code zichtbaar.

Ons dakraamrolgordijn wordt in eigen beheer geproduceerd en is nagenoeg gelijk aan een origineel Velux® dakraamrolgordijn. Het grote voordeel hiervan is dat je bij ons een stuk voordeliger uit bent! Ons rolgordijn dat geschikt is voor het Velux® GGL S06 dakraam is voorzien van een luxe gesloten cassette, aluminium zijprofielen en een onderlat met een borstel. Ons Velux® GGL S06 rolgordijn is leverbaar in een aantal populaire en neutrale kleuren die passend zijn in iedere ruimte. Voor welke kleur je ook kiest, de achterkant van de stof is altijd voorzien van de speciale, verduisterende coating!

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met "S06" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE en VIU.

 

Verduisterend, functioneel, strak & tijdloos

Ons rolgordijn dat geschikt is voor het Velux® GGL S06 dakraam is een praktische en tijdloze oplossing. Verduistering is de belangrijkste eis wat betreft dakraamrolgordijnen, dit komt omdat dakramen zich vaak bevinden op slaapkamers en zolders. Door deze dakramen komt het meeste directe zonlicht en dus ook warmte. Zoals hierboven beschreven is, zijn onze dakraamrolgordijnen volledig verduisterend. Daarnaast is de stof lichtdicht, zo creëer je volledige privacy wanneer je het rolgordijn sluit. Bovendien hebben ze een isolerende werking.

Rolgordijnen die geschikt zijn voor Velux® GGL S06 dakramen hebben een strakke en tijdloze uitstraling. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te combineren in ieder interieur. De strakke en minimalistische vormgeving maakt het rolgordijn tijdloos. Maak de keuze tussen een van onze populaire kleuren en kleedt jouw slaapkamer of zolder aan!