Filteren 2

Velux GGL SK01 rolgordijn

Jouw Velux® GGL SK01 dakraam rolgordijn bestel je eenvoudig en snel bij ons. Profiteer van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Verduisterende dakraam rolgordijnen uit onze collectie zijn volledig verduisterend en hebben een warmtewerende werking. De combinatie van het lichtdichte systeem en de verduisterende stof zorgt voor volledige verduistering. Ideaal voor in jouw slaapkamer dus! Voor welke kleur kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. SK01 Remove This Item

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Kwalitatief Velux® GGL SK01 rolgordijn

Het Velux® GGL SK01 dakraam rolgordijn is gemaakt van kwalitatieve materialen waardoor het een luxe uitstraling heeft. Lichtkieren worden voorkomen door de cassette en de aluminium zijprofielen. De handgreep aan de onderlat zorgt voor ultiem bedieningsgemak. De stof van het Velux® GGL SK01 rolgordijn is volledig verduisterend en heeft een speciale licht- en zichtdichte coating. Zo geniet je dus van volledige privacy en verduistering.

De montage van het verduisterende Velux® GGL SK01 rolgordijn is eenvoudig en binnen enkele minuten voltooid. Alle benodigdheden voor montage worden meegeleverd, duidelijke instructies vind je in de montagehandleiding. Na montage bedien je het dakraam rolgordijn eenvoudig en plaats je het in de gewenste stand om zelf de lichtinval en privacy te bepalen.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “SK01" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Luxe uitstraling en scherp geprijsd

Al onze dakraam rolgordijnen worden in eigen beheer geproduceerd, hierdoor kunnen wordt de scherpe prijs en de hoge kwaliteit gewaarborgd. De dakraam rolgordijnen uit onze collectie hebben een minimalistische en luxe uitstraling. Welke woonstijl je ook hebt, ons Velux® GGL SK01 dakraam rolgordijn past in ieder interieur. Het is altijd mogelijk om gratis kleurstalen aan te vragen om zeker te weten dat je een goede keuze maakt.