Filteren 2

Velux GGL U04 rolgordijn

Een direct passend Velux® GGL U04 rolgordijn vind je hier! Verduister je dakraam volledig met een dakraam rolgordijn. Maak een keuze uit één van onze populaire kleuren. Het GGL U04 dakraam rolgordijn is voorzien van zijprofielen waardoor lichtkieren tot het verleden behoren. De zijprofielen, cassette en onderlijst zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. De aluminium kleur geeft het dakraam rolgordijn daarnaast een luxe uitstraling. Dit Velux® GGL U04 is direct passend op jouw Velux® dakraam. Welk dakraam rolgordijn kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. U04 Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen
 3. Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
  v.a.  50,99
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Scherp geprijsd Velux® GGL U04 rolgordijn

Met het Velux® GGL U04 rolgordijn profiteer je van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze dakraam rolgordijnen passen direct en perfect op jouw Velux® dakraam. Wij hebben de productie van deze dakraam rolgordijnen in eigen beheer waardoor we je deze kwaliteit tegen een scherpe prijs kunnen bieden.

Door de hoogwaardige aluminium onderdelen van het systeem is het Velux® GGL U04 rolgordijn van hoge kwaliteit. Met de handgreep die aan de onderlat bevestigd is zet je het rolgordijn eenvoudig in de gewenste stand. Zo kan je er voor kiezen om overdag de lichtinval te benutten door het rolgordijn open te zetten, maar ’s nachts kan je het rolgordijn volledig sluiten om te genieten van optimale verduistering. De zijprofielen nemen alle lichtkieren weg zodat er geen licht de ruimte binnen zal komen. Door de luxe cassette aan de bovenkant van het rolgordijn wordt de rol stof afgedekt zodat je hier niet tegenaan kijkt.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “U04" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Tijdloze vormgeving

Het Velux® GGL U04 rolgordijn past in ieder interieur door de tijdloze vormgeving van dit rolgordijn. Door de diverse kleuren die wij kunnen leveren is er altijd een passende oplossing voor jouw Velux® GGL U04 dakraam. Door de praktische eigenschappen en de uitstraling worden gemak en uitstraling gegarandeerd. Lees de maatcode van je dakraam af en combineer deze met onze maatcodes in onze website, zo zorg je dat je een perfect passend Velux® rolgordijn krijgt. Het Velux® GGL U04 rolgordijn wordt binnen drie werkdagen bij je geleverd.