Filteren 2

Velux GGL UK06 rolgordijn

Kwaliteit en functionaliteit gecombineerd, dat is hoe je onze rolgordijnen geschikt voor Velux® GGL UK06 dakramen kunt beschrijven. Je bestelt deze bij ons voor de scherpste prijs! Onze dakraam rolgordijnen zijn voorzien van een luxe cassette en aluminium zijprofielen, de stof is 100 procent verduisterend. De aluminium zijprofielen voorkomen lichtkieren, met de handgreepbediening plaats je het rolgordijn eenvoudig in de gewenste stand. Het Velux® GGL UK06 rolgordijn is direct passend op jouw dakraam en daardoor is monteren kinderspel.
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. UK06 Remove This Item

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Verduisterend Velux® GGL UK06 rolgordijn

Onze rolgordijnen voor dakramen worden in eigen beheer geproduceerd. Ze zijn vrijwel identiek aan de originele Velux® rolgordijnen, alleen betaal je bij ons minder. Wanneer je het Velux® GGL UK06 rolgordijn opent, rolt de stof zich strak op in de cassette zodat je niet tegen de rol met stof aankijkt. De stof is 100 procent verduisterend, het maakt hiervoor niet uit welke kleur je kiest. De achterkant van de stof is voorzien van een speciale verduisterende coating dat ook nog eens een warmtereflecterende werking heeft.

Het monteren van ons Velux® GGL UK06 dakraam rolgordijn is erg eenvoudig. In slechts een paar stappen is het dakraam rolgordijn gemonteerd. Alle benodigdheden voor montage worden meegeleverd, instructies vind je in de handleiding. Het enige wat je moet weten is de code van je dakraam, je hoeft zelf niet te meten. De code van je Velux® dakraam bestaat uit meerdere delen. Het eerste en tweede deel zijn belangrijk. Het eerste deel geeft aan om welk type dakraam het gaat, het tweede deel geeft aan welke maat jouw dakraam heeft. De code vind je aan de binnenkant van je dakraam als je deze open tuimelt.

 

Luxe, minimalistische uitstraling

Dakraam rolgordijnen uit onze collectie zijn minimalistisch vormgegeven waardoor ze passend zijn voor ieder interieur. De kleur van de stof bepaal je helemaal zelf zodat het nóg beter in jouw interieur past. Om te bepalen welke kleur het best past in jouw interieur kun je gratis kleurstalen aanvragen. Je bestelt de kleurstalen eenvoudig via de webshop en ontvangt deze in de meeste gevallen binnen twee werkdagen thuis. Welke kleur kies jij?

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “UK06" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.