Filteren 2

Velux GGL UK10 rolgordijn

Ben je op zoek naar een perfect passend rolgordijn voor je Velux® UK10 dakraam? Deze shop je online bij ons. Met onze dakraam rolgordijnen kies je voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Ons Velux® GGL UK10 dakraam rolgordijn is 100 procent verduisterend. De stof is voorzien van een speciale coating welke licht- en zichtdicht is. Daarnaast heeft ons strak vormgegeven dakraam rolgordijn een gesloten cassette en aluminium zijprofielen die lichtkieren voorkomen.
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. UK10 Remove This Item

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Warmtewerende werking
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Warmtewerende werking
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

2 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Perfect passend Velux® GGL UK10 rolgordijn

Velux® dakramen worden gekenmerkt door een maat- en typecode. Deze code bestaat meestal uit meerdere delen. Het eerste deel van de code staat voor het type dakraam, het tweede deel van de code gaat over de afmetingen van jouw dakraam. In ons aanbod vind je verschillende maat- en typecodes voor Velux® dakramen, wanneer je jouw maat- en typecode matcht met het aanbod in onze webshop weet je zeker dat je een perfect passend dakraam rolgordijn ontvangt.

Onze dakraam rolgordijnen zijn perfect passend op Velux® dakramen en zijn nagenoeg identiek aan originele Velux® rolgordijnen. Deze dakraam rolgordijnen worden in eigen beheer geproduceerd, hierdoor profiteer je van de scherpste prijs en de hoogste kwaliteit. Ons Velux® GGL UK10 dakraam rolgordijn heeft een luxe gesloten cassette, zo kijk je niet tegen de rol met stof aan. Ook zijn onze dakraam rolgordijnen voorzien van aluminium zijprofielen en is de onderlat voorzien van een borstel. Deze voorkomen alle lichtkieren, waardoor optimale verduistering gegarandeerd is. Het rolgordijn is leverbaar in een aantal trendy kleuren zodat je altijd een perfect passend dakraam rolgordijn Velux® GGL UK10 vindt voor in jouw interieur.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “UK10" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Verduisterend en praktisch

Onze Velux® GGL UK10 dakraam rolgordijnen hebben een functionele en tijdloze vormgeving. Het bedienen van het rolgordijn gaat eenvoudig door middel van de onderlat met handgreep. Met de handgreep plaats je het rolgordijn eenvoudig in de gewenste stand. De stof is 100 procent verduisterend, door de speciale coating op de achterzijde wordt warmte gereflecteerd zodat de ruimte lekker koel blijft. Ideaal voor slaapkamers en zolders! Voor welk Velux® GGL UK10 dakraam rolgordijn kies jij?