Dubbel plisségordijn met aluminium coating

Dubbele plisségordijnen met een aluminium coating bestel je eenvoudig online bij Raamdecoratie.com. Onze verduisterende plisségordijnen met een honingraatstof hebben een speciale aluminium coating waardoor het plisségordijn bijdraagt aan de isolatie van de ruimte én waardoor de stof van het plisségordijn volledig verduisterend wordt gemaakt. Een plisségordijn met een aluminium coating is ook nog eens eenvoudig te bedienen en dus zeker een aanwinst voor je ruimte. Ons assortiment verduisterende plisségordijnen bestaat uit een kant en klare collectie en een op maat gemaakte collectie. Beide collecties zijn verkrijgbaar in veel maten en verschillende kleuren. Lees hieronder meer en ontdek de mogelijkheden.
alle plissegordijnen

Alle plisségordijnen

Ontdek onze collectie plisségordijnen.

Bekijk collectie
plisségordijnen op maat

Op maat

Ontdek onze plisségordijnen op maat.

Bekijk collectie
plisségordijnen kant en klaar

Kant en klaar

Ontdek onze kant en klare plisségordijnen.

Bekijk collectie

Isolerende werking én volledig verduisterend

Met een dubbel plisségordijn met een speciale aluminium coating houd je het in de winter lekker warm in huis, in de zomer werkt dit juist andersom. Door de dubbele stof structuur ontstaat er ruimte tussen de twee lagen stof waardoor een plisségordijn met een speciale aluminium coating een isolerende werking heeft. Ook zorgt de aluminium coating aan de binnenkant van de honingraatstof voor volledige blokkade van het licht waardoor het plisségordijn een ruimte volledig kan verduisteren. De dubbele honingraatstof zorgt verder voor geluidswering en minimaliseert galmen in de ruimte.

Bedieningsmogelijkheden

Dubbele plisségordijnen met een aluminium coating staan bekend om hun eenvoudige bediening. Je plaatst het plisségordijn eenvoudig in de gewenste stand, zo bepaal je zelf volledig de mate van lichtinval en privacy. De bediening van een plisségordijn kan door middel van koorden of een handgreep. Een koordbediening is met name geschikt voor vaste ramen omdat hierbij de onderkant van het plisségordijn met een speciale aluminium coating vrij hangt.

De bediening van het plisségordijn door middel van een handgreep is zeer geschikt voor kleine ramen en draai- kiepramen, de onderkant wordt dan ook vastgezet aan het raam waardoor het dubbele plisségordijn met een aluminium coating niet kan bewegen en dus met het raam meebeweegt. Een plisségordijn met een handgreep bediening kun je in de regel bestellen tot een maximale breedte van 150 centimeter.

Verschillende systemen van een dubbel plisségordijn met aluminium coating

De dubbele plisségordijnen met een aluminium coating uit onze collectie kun je bestellen met twee verschillende systemen. De verschillende systemen voor plisségordijnen zijn een top down bottom up systeem en een bottom up systeem. Met een top down bottom up systeem is het mogelijk om zowel de onderkant als de bovenkant van het plisségordijn te bedienen. Dit systeem kan bediend worden door middel van een handgreep, maar ook met koorden. Een groot voordeel van een top down bottom up systeem is dat je het zicht op ooghoogte kan blokkeren en tegelijkertijd kan profiteren van lichtinval lang de boven- en onderkant.

Met een bottom up systeem kun je enkel de onderkant van het plisségordijn bedienen. Dit type systeem is ideaal voor hele brede ramen. Voor de bediening van een plisségordijn met een bottom up systeem heb je ook de keuze tussen bediening met een handgreep of met koorden. Alle systemen van onze plisségordijnen zijn van hoge kwaliteit en zijn smal vormgegeven. Door de smalle vormgeving zijn onze plisségordijnen geschikt voor ieder raam.

Gratis kleurstalen

Het is mogelijk om gratis kleurstalen aan te vragen van onze collectie dubbele plisségordijnen met een speciale aluminium coating. Hiermee helpen wij jou bij het maken van de juiste keuze. Kleurstalen aanvragen van onze plisségordijnen doe je eenvoudig online en is geheel gratis. In de meeste gevallen ontvang je deze kleurstalen al binnen twee werkdagen in je brievenbus.