Dupligordijnen

Dupligordijnen shop je eenvoudig online bij Raamdecoratie.com. Dupligordijnen, ook wel bekend als honingraat plisségordijnen, hebben een dubbele stof. Door deze dubbele stof ontstaan er luchtkamers in de stof. Het grootste voordeel hiervan is de isolerende werking. Dit helpt om het in de winter warm in huis te houden. 's Zomers is de werking juist andersom. Ook zie je bij een dupligordijn geen koorden, deze zijn verwerkt in de stof.

Onze collectie

Voor welke dupligordijnen kies jij?

dupligordijnen alle plissegordijnen

Alle dupligordijnen

Ontdek al onze dupligordijnen.

Bekijk collectie
dupligordijnen op maat

Op maat

Ontdek onze dupligordijnen op maat.

Bekijk collectie
dupligordijnen kant en klaar

Kant en klaar

Ontdek onze kant en klare dupligordijnen.

Bekijk collectie

Meer info

Lees meer over onze dupligordijnen

Unieke collectie dupligordijnen

Zoals hierboven al werd aangegeven, staan dupligordijnen ook bekend als honingraat plisségordijnen. Een dupligordijn herken je in onze webshop doordat er 'honingraat' in de naam van het product staat. In onze collectie dupligordijnen vind je veel unieke stoffen met verschillende transparanties.

Qua transparantie heb je de keuze uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Bij transparante stoffen wordt het zonlicht zacht gefilterd en behoud je de verbinding met buiten. Een lichtdoorlatende stof beperkt het zonlicht in sterkere mate en deze is zichtdicht. Als het 's avonds donker is en je binnen de lichten aan hebt beperkt de inkijk zich tot silhouetten. Een verduisterende stof is helemaal zicht- en lichtdicht. Deze stoffen bieden complete verduistering. Ideaal voor slaapkamers en ruimtes waar privacy een belangrijke rol speelt.

Onze collectie bestaat uit op maat gemaakte dupligordijnen en kant en klare dupligordijnen. Kies je voor een dupligordijn op maat? Dan wordt deze volledig op basis van jouw wensen op maat gemaakt. Een standaardmaat is kant en klaar en kan direct uit voorraad verzonden worden.

Daarnaast vind je in onze collectie stoffen met witte achterzijdes en full color stoffen. Dupligordijnen met witte achterzijdes hebben aan de voorzijde de gewenste kleur en zijn aan de achterzijde wit. De witte kleur zorgt voor warmtewering. Een ander voordeel is dat wanneer je in meerdere ruimtes kiest voor dupligordijnen in verschillende kleuren, het aan de buitenkant van het huis allemaal dezelfde kleur heeft. Full color stoffen hebben aan de voor- en achterzijde de gewenste kleur. Ook deze stoffen werken energiebesparend maar trekken meer warmte aan dan stoffen met een witte achterzijde.

Stel je dupligordijn volledig zelf samen

Het is mogelijk om jouw dupligordijnen van begin tot eind samen te stellen. Met name in onze op maat collectie zijn er veel opties. Bij op maat gemaakte dupligordijnen bepaal je zelf de perfecte afmetingen. Daarnaast heb je de keuze uit twee bedieningsmogelijkheden. Je kunt kiezen voor een koordbediening (vrijhangend) of voor een handgreepbediening (ingespannen). Vervolgens kun je het type systeem bepalen, een top down systeem of een top down en bottom up systeem.

Bij een top down systeem kun je enkel de onderzijde naar boven en beneden bewegen. Een top down en bottom up systeem maakt het mogelijk om zowel de onder- als de bovenzijde te bewegen. Zo bepaal je nog nauwkeuriger de gewenste lichtinval en privacy. Om je dupligordijnen perfect te laten matchen in het interieur, kun je naast de stofkleur ook de kleur van het systeem kiezen. Tenslotte zijn dupligordijnen geschikt voor vrijwel ieder raam. Dit komt door de meerdere montagemogelijkheden en het lichte, slanke systeem.