Elektrisch Rolgordijn Easy lichtdoorlatend

Home Elektrische raamdecoratie Elektrische rolgordijnen Elektrisch Rolgordijn Easy lichtdoorlatend
Veel tevreden klanten gingen je voor

9.0/10 op basis van 22027 beoordelingen

4.5/5 op basis van +2500 beoordelingen
Adviesprijs
134
Onze prijs
 126,90
Jouw voordeel
22%


Gratis aan huis bezorgd

  • Gratis bezorging en retour
  • Nu korting op de adviesprijs
  • Veilig achteraf betalen
  • + 1.800.000 ramen bekleed
  • 3 jaar garantie

Dit elektrische rolgordijn is gemaakt van een mooie kwaliteit lichtdoorlatende stof met een natuurlijke uitstraling en touch. De stof heeft een fijne weefstructuur waarmee je een rustige basis voor je interieur kunt creëren. Daarnaast zorgt de lichtdoorlatende stof voor een fijn gefilterde lichtinval.

Creëer je eigen look door de kleur te kiezen die bij jouw interieur past. Dankzij het brede kleurenpallet, is er een bijpassende tint voor elk interieur; van neutraal tot kleurrijk, van tijdloos tot modern. De lichtdoorlatende rolgordijnen zijn verkrijgbaar in een groot aantal breedtematen.

Je rolgordijn wordt geleverd inclusief het montagemateriaal. De bijgeleverde steuntjes monteer je met een boormachine eenvoudig aan of op je kozijn, muur, deur of plafond. Vervolgens schuif je het rolgordijn in de steuntjes en klik je het vast. Dankzij de meegeleverde safety clip, waarmee je de ketting aan je kozijn kunt bevestigen, is je rolgordijn kindveilig.

Smart home

Wil jij je rolgordijn bedienen met je smartphone, of hem automatisch laten werken met andere slimme apparaten in huis? Kies dan voor de MotionBlinds Wi-Fi bridge. Hiermee kan je jouw gordijn vooraf instellen op timers, bedienen op afstand met je telefoon, en aansturen met je stem via slimme luidsprekers zoals Google, Alexa, of SmartThings.

De MotionBlinds Wi-Fi bridge is apart verkrijgbaar als accessoire bij de motor van je rolgordijn, samen met de afstandsbediening en USB-C kabel. Zo wordt jouw gordijn niet alleen praktisch, maar ook slim.

Bediening met CMD-03 motor:

Je kunt het rolgordijn bedienen via je smartphone, een afstandsbediening, of gewoon met een simpele trekbeweging. Bedien het rolgordijn via de Bluetooth-app (bereik: 10 meter) of stel timers in om het rolgordijn automatisch te bedienen. Zo heb je er geen omkijken meer naar.

Een korte handmatige trekbeweging aan de bedieningsketting activeert de motor, waarna het rolgordijn automatisch opent of sluit. Ook is het mogelijk om je favoriete tussenpositie te programmeren. De motor heeft een ingebouwde, oplaadbare batterij met een USB-C kabel. Op de motor zit een rood LED-lampje dat oplicht zodra de batterij moet worden opgeladen. Bij gemiddeld gebruik is het slechts één keer per jaar nodig om de batterij op te laden.

Bediening met CMD-02-P motor:

Je kunt het rolgordijn bedienen via je smartphone, een afstandsbediening, of gewoon met een simpele trekbeweging.

Een korte handmatige trekbeweging aan de bedieningsketting activeert de motor, waarna het rolgordijn automatisch opent of sluit. Ook is het mogelijk om je favoriete tussenpositie te programmeren. De motor heeft een ingebouwde, oplaadbare batterij met een USB-C kabel. Op de motor zit een rood LED-lampje dat oplicht zodra de batterij moet worden opgeladen. Bij gemiddeld gebruik is het slechts één tot twee keer per jaar nodig om de batterij op te laden.

Extra opties

Met onze universele klemsteunen klem je het rolgordijn eenvoudig aan je raam zonder te boren.

Met onze lijmset lijm je het rolgordijn eenvoudig aan je kunststof kozijn.

Met onze draad zijgeleiding zet je ook de onderkant van je rolgordijn eenvoudig vast.

Met onze motor vergroot je het bedieningsgemak van je rolgordijn en tover je deze om tot een slim rolgordijn.

Inkorten

Je kunt het rolgordijn eenvoudig zelf in de breedte inkorten (zie handleiding). De hoogte kan ook worden ingekort, maar dit is niet perse noodzakelijk, omdat je de hoogte kunt aanpassen door het rolgordijn meer of minder af te rollen.

Maatvoering

Voor deze standaardmaat geldt de "plus 3 cm" regel. De getoonde standaard breedte maat is de breedte van de buis van het rolgordijn. Het Easy Mount ophangsysteem maakt het rolgordijn in totaal 3 cm breder dan de getoonde breedte maat. Voorbeeld: als je de maat 100 cm bestelt, da