Geluidswerende gordijnen

Wil jij de akoestiek in huis verbeteren? Kies dan voor geluidswerende gordijnen van Raamdecoratie.com. Er is niets vervelender dan een slechte akoestiek. Onze geluidswerende gordijnen verminderen weerkaatsingen van het geluid en zorgen voor rust. De stoffen absorberen geluidstrillingen waardoor de galm wordt beperkt. De mate van geluidswering is afhankelijk van de stof. Hoe dikker de stoffen, des te meer geluidstrillingen er worden geabsorbeerd. Kies jij voor vitrages, inbetweens of overgordijnen?

De collectie

Voor welk gordijn kies jij?

geluidswerende gordijnen vitrages

Vitrages

Ontdek onze vitrages.

Bekijk collectie
geluidswerende gordijnen inbetweens

Inbetweens

Ontdek onze inbetweens.

Bekijk collectie
geluidswerende gordijnen overgordijnen

Overgordijnen

Ontdek onze overgordijnen.

Bekijk collectie

Meer info

Lees meer over onze gordijnen

Rust in huis met onze geluidswerende gordijnen

Ieder gordijn in onze collectie verbetert de akoestiek in huis. Je kunt kiezen voor vitrages, inbetweens, overgordijnen en volledig verduisterende gordijnen. Vitrages zijn dunne en transprante stoffen. Inbetweens zitten qua stofdikte tussen vitrages en overgordijnen in. Overgordijnen zijn dikker en hebben een dichte structuur. Vandaar dat overgordijnen het meest geschikt zijn als geluidswerende gordijnen. Zoals hierboven is aangegeven, is de mate van geluidswering afhankelijk van de dikte van de stof. Hoe dikker de stof, hoe hoger de geluidsabsorptiewaarde.

Onze stoffen dempen lage, midden en hoge tonen. Hierdoor wordt de galm beperkt en worden de klanken natuurlijker. De spraakverstaanbaarheid zal verbeteren, zo wordt communiceren gemakkelijker dan voorheen. Onze geluidswerende gordijnen bewijzen de meerwaarde met name in ruimtes waar veel geluidsreflecterende materialen aanwezig zijn. Denk hierbij aan beton, glas, marmer en andere harde materialen.

Maak van jouw huis een thuis

Door de geluidsisolerende functie van onze gordijnen wordt jouw huis een stuk leefbaarder. Naast deze geluidsisolerende inbreng, zijn gordijnen absolute sfeermakers. Met gordijnen zet je de toon in je interieur. Met een vitrage filter je de lichtinval minimaal en behoud je verbinding met buiten. Een inbetween is dikker dan een vitrage en beperkt de lichtinval en uitkijk ook meer. Een overgordijn is nóg dikker en is zichtdicht. De exacte eigenschappen van onze geluidsisolerende gordijnen vind je in de productomschrijving, deze vind je bij ieder product.

In onze collectie vind je unieke stoffen die leverbaar zijn in veel kleuren. De collectie bevat onder andere gladde, glanzende, stoere en ruwe gordijnen. Door de ruime keuze in kleuren en stoffen, vind je altijd een geluidswerend gordijn dat past in jouw interieur. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, kun je bij ons gratis kleurstalen aanvragen.

Combineer je geluidswerende gordijnen met raambekleding

Ga jij voor het perfecte resultaat? Combineer dan je geluidswerende gordijnen met een ander type raambekleding. Met name vouwgordijnen, duo rolgordijnen, rolgordijnen en plisségordijnen verbeteren de akoestiek. Daarnaast is het mogelijk om met raambekleding de lichtinval en privacy te bepalen zoals jij het wenst.

Gratis kleurstalen van geluidswerende gordijnen

Door de grote keuze in verschillende kleuren en stoffen van onze geluidswerende gordijnen begrijpen wij dat het lastig is om vanaf je beeldscherm een juiste keuze te maken. Om de keuze iets makkelijker te maken kun je eenvoudig gratis kleurstalen aanvragen van de gewenste geluidswerende gordijnen, je ontvangt dan een stukje stof van het geluidswerende gordijn thuis. Onze kleurstalen worden in de meeste gevallen binnen twee werkdagen gratis bij je thuis bezorgd. Kom je er nog niet helemaal uit of wens je advies over geluidswerende gordijnen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag bij het zoeken van geluidswerende gordijnen die perfect in jouw interieur passen.

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers