Glasgordijnen

Glasgordijnen shop je online bij Raamdecoratie.com. Glasgordijnen worden ook wel vitrages genoemd. In onze collectie vind je luxe en hoogwaardige glasgordijnstoffen. Met glasgordijnen creëer je een huiselijke, warme en natuurlijke sfeer. De stof van een glasgordijn is dun, sterk en transparant. Door deze eigenschappen wordt het binnenvallende daglicht zacht en warm gefilterd. Bovendien beperken glasgordijnen een deel van de inkijk. Zo kun je vrij door je huis bewegen zonder dat anderen alles kunnen zien van buitenaf. In welke mate er privacy geboden wordt is afhankelijk van de dikte van de stof. In onze collectie vind je verschillende stofsoorten die leverbaar zijn in populaire en neutrale kleuren. Meer informatie over glasgordijnen vind je hieronder.

De collectie

Ontdek welk glasgordijn bij jou past

glasgordijnen op maat

Op maat

Ontdek onze glasgordijnen op maat.

Bekijk collectie
kant en klare glasgordijnen

Kant en klaar

Ontdek onze kant en klare glasgordijnen.

Bekijk collectie
alle glasgordijnen

Alle gordijnen

Ontdek hier de complete gordijnen collectie.

Bekijk collectie

Meer info

Lees meer over onze glasgordijnen

De collectie glasgordijnen

Onze collectie bestaat uit standaardmaten en op maat gemaakte gordijnen. Standaardmaten kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Op maat gemaakte glas gordijnen worden perfect en speciaal voor jou op maat gemaakt. Jij bepaalt exact hoe het glasgordijn eruit komt te zien. Naast de stof en de kleur bepaal je de manier van ophangen. Kies je voor het ophangen aan een rail? Dan kun je het glas gordijn voorzien van een enkele, dubbele of wave plooi. Wanneer je kiest voor een roede, dan kun je kiezen uit diverse inslagringen.

Twijfel je tussen verschillende stoffen of kleuren? Vraag dan gratis kleurstalen aan. Onze kleurstalenservice maakt het mogelijk om een stukje van het glasgordijn thuis te ontvangen. Zo kun je in alle rust de juiste keuze maken. Mocht je meer productinformatie willen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Glasgordijnen zijn sfeermakers

Met een glasgordijn zet je de toon in je interieur. De elegante stoffen dragen bij aan een sfeervol en natuurlijk geheel. Onze glasgordijnen zijn geschikt voor iedere ruimte en woonstijl. De transparante stoffen geven een ruimtelijk gevoel. Naast de bijdrage aan sfeer zorgen de stoffen voor geluidsdemping en isolatie.

Gratis en snel in huis

De levering van je glas gordijnen is gratis. De standaardmaten ontvang je binnen 3 werkdagen, de op maat gemaakte glas gordijnen ontvang je binnen 15 werkdagen. Kortom, onze glasgordijnen heb je gratis en snel in huis. Wanneer je kleurstalen aanvraagt, dan zal je deze binnen 2 werkdagen in je brievenbus ontvangen.

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers