Gordijn met ringen

Ben je op zoek naar een gordijn met ringen? Deze vind je bij ons. Gordijnen op maat kunnen bij ons worden voorzien van inslagringen. Onze gordijnen met ringen zijn kant en klaar voor gebruik en worden volledig afgewerkt gratis bij jou thuis geleverd. Het enige wat je zelf nog moet doen, is het monteren van jouw gordijn met ringen. Gordijnen met ringen staan bekend als stoere sfeermakers die eenvoudig in de gewenste positie te plaatsen zijn.

Onze collectie

Ontdek welke stof soort bij jou past

Alle verduisterende gordijnen op maat

Alle verduisterende gordijnen op maat

Ontdek onze hele collectie op maat gemaakte verduisterende gordijnen.

Bekijk collectie
Lichtdoorlatende gordijnen op maat gemaakt

Alle lichtdoorlatende gordijnen op maat

Ontdek onze hele collectie op maat gemaakte lichtdoorlatende gordijnen.

Bekijk collectie
transparante gordijnen op maat gemaakt

Alle transparante gordijnen op maat

Ontdek onze hele collectie op maat gemaakte transparante gordijnen.

Bekijk collectie

Zelf samenstellen

Bij het samenstellen van jouw gordijn op maat bij ons bepaal je zelf welke plooi jouw gordijn krijgt. Een gordijn dat wordt gemonteerd aan een roede wordt bij ons voorzien van ringen. Deze inslagringen hebben een diameter van 40 mm en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Uiteraard bepaal je zelf de kleur van de ringen. Zo stel jij het gordijn met ringen helemaal zelf samen.

Verschillende stof soorten

In ons assortiment hebben wij kant en klare gordijnen met ringen die gemaakt zijn van verschillende stof soorten. In onze collectie vind je verduisterende, lichtdoorlatende, maar ook transparante gordijnen. Verduisterende gordijnen met ringen zijn zeer geschikt om een ruimte te verduisteren, hiermee bepaal je eenvoudig de sfeer in jouw ruimte. Met vitrages behoud je de lichtinval en krijgt je interieur een frisse en lichte uitstraling.

Perfect passend in jouw interieur

Onze gordijnen met ringen zijn altijd perfect passend in jouw interieur. Door de verschillende kleuren, stofsoorten maar ook de kleuren van de inslagringen vind je gegarandeerd een kant en klaar gordijn met ringen dat perfect past in jouw interieur. Voor vragen of advies over gordijnen met ringen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor je klaar om je te helpen.

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers