Filteren 1

Witte gordijnen

Prachtige witte gordijnen shop je bij ons. In onze ruime collectie vind je veel witte gordijnen. Iedere gordijnstof heeft een unieke structuur. Ben je op zoek naar vitrages, inbetweens of overgordijnen? De collectie bestaat uit op maat gemaakte en kant en klare gordijnen. Kies je voor op maat? Dan wordt het witte gordijn van begin tot eind voor jou op maat gemaakt. Wanneer je kiest voor een kant en klaar wit gordijn, dan wordt deze direct uit voorraad geleverd. Niet alle kleuren wit zijn hetzelfde, daarom kun je bij ons gratis kleurstalen aanvragen.
Gekozen filters:
  1. Wit Remove This Item
Er zijn geen producten gevonden.

 

Witte gordijnstoffen

Onze gordijnen zijn leverbaar in diverse stoffen. Namelijk vitrages, inbetweens en overgordijnen. Iedere stof heeft unieke eigenschappen. Zo vind je voor iedere ruimte het perfecte witte gordijn.

Vitrages zijn transparant en dun. Een vitrage stof beperkt de lichtinval minimaal, ook behoud je hiermee het zicht naar buiten. Inbetweens zitten qua stofdikte en transparantie tussen vitrages en overgordijnen in. Overgordijnen zijn dikkere stoffen met een dichte structuur. Deze bieden privacy en zorgen voor verduistering. In onze collectie vind je ook witte gordijnen die 100 procent verduisterend zijn.

Daarnaast bestaat de witte gordijnen collectie uit op maat en standaardmaten. Op maat wordt volledig op maat gemaakt op basis van jouw wensen. Standaardmaat witte gordijnen zijn kant en klaar en worden direct uit voorraad geleverd.

 

    Waarom onze gordijnen

  • Veel unieke, witte stoffen
  • Op maat en standaardmaten
  • Vitrages, inbetweens en overgordijnen
  • Snelle levering
  • Gratis kleurstalen

Voordelen van witte gordijnen

In interieurs wordt vaak gebruik gemaakt van wittinten. Wit is namelijk een pure, natuurlijke kleur die je kunt combineren met alle andere kleuren. Ook creëer je door witte gordijnen te gebruiken in je interieur optische ruimte en rust.

Ben je benieuwd naar onze witte gordijnen? Vraag dan gratis kleurstalen aan. Zo kun je de diverse wittinten vergelijken en de kwaliteit van de stof ervaren.