Budget wonen zonder dat je het ziet!

Budget wonen zonder dat je het ziet!
Heb je een klein budget, maar wil je toch meer sfeer aanbrengen in huis? Goed nieuws: ook met een klein budget kun je jouw woning voorzien van een sfeervolle touch.
Budget wonen wordt pas écht leuk als je weet hoe je dit het beste kan aanpakken. Laat je inspireren en ontdek hoe je met een klein budget jouw woning een nieuwe twist kan geven.

budget wonen inspiratie

 

1. Doe inspiratie op

De eerste budgetproof tip die we je mee willen geven is om een moodboard te maken. Wat vind je een mooie stijl? Struin Pinterest af, blader door wat (oude) tijdschriften en maak eventueel een moodboard. Eventueel kun je ook eens een bezoekje brengen aan een woonwinkel. Inspiratie opdoen is helemaal gratis! Hierna zit je vast boordevol nieuwe ideeën. Hoe je deze nieuwe ideeën in een 'budget wonen' jasje steekt? Dat leggen we graag aan je uit.

2. Oude meubels opknappen

Oude meubels een nieuw leven inblazen; dat is tegenwoordig helemaal trendy. Een likje verf doet vaak al wonderen en geeft een totaal nieuw uitstraling aan een meubelstuk. Ga dus naar de bouwmarkt en zoek een leuk kleurtje uit. Let op dat je kiest voor goede meubelverf. Zo is het resultaat het best.

3. Muur make-over

Een muur heeft heel veel invloed op de sfeer in huis. Doe dus een (ander) kleurtje op de muur of kies een leuk behangetje uit. Tegenwoordig zie je ook steeds vaker dat enkel wat delen van de muur een kleurtje krijgen of een behangetje. Hier kan je dus leuk mee spelen. Als finishing touch is het een aanrader om na te denken over je muurdecoratie. Voor een prikkie koop je wat leuke fotolijstjes. Deze vul je zelf met jouw favoriete (vakantie)foto’s of mooie illustraties.

Kunst aan de muur doet ook veel wonderen. Breng eens een bezoekje aan de tweedehandswinkel of struin Marktplaats af en kijk eens of je een leuk schilderij vindt om jouw ruimte mee op te fleuren.

 

4. Accessoires maken de ruimte af

Accessoires zijn onmisbaar in elke sfeervolle woning. Vaasjes, kaarsen, kussens: ze voegen allemaal wat extra’s toe aan je ruimte. Heb je momenteel al accessoires in huis? Verkoop deze en haal wat nieuwe items in huis. Hoewel Marktplaats, een rommelmarkt of de tweedehandswinkel vaak heel veel leuke accessoires hebben, zijn er ook genoeg budgetproof accessoires nieuw te koop. Blader eens door verschillende folders en bekijk eens de aanbiedingen die op dit moment gelden. Wedden dat er wat tussenzit?!

5. Raamdecoratie doet wonderen

Wat voor een soort raamdecoratie heb je op dit moment hangen? Naast dat raamdecoratie een praktische functie heeft, is het ook een echte sfeermaker. Kijk eens kritisch naar je huidige raamdecoratie en of dit nog past bij de stijl die jij wilt aanbrengen. Nieuwe raamdecoratie kopen is een investering, maar het hoeft echt niet duur te zijn. In ons aanbod vind je budgetproof raamdecoratie, zoals gordijnen, rolgordijnen en jaloezieën. Weet je niet goed welke raamdecoratie je het beste kunt kiezen? Vraag onze gratis kleurstalen aan en laat je inspireren!

Wil jij thuis bekijken of de kleur en het materiaal van het door jou gekozen product past bij je interieur?

Bij ons kan het! Vraag volledig gratis en vrijblijvend kleurstalen aan.

Populaire producten

Sfeermakers