Dit zijn de voordelen van duo rolgordijnen

Dit zijn de voordelen van duo rolgordijnen
Trendy, tijdloos en praktisch; dat is hoe je duo rolgordijnen in drie woorden kunt omschrijven. Dit type raamdecoratie wordt toegepast in verschillende ruimtes. Niet gek als je het aan ons vraagt, want duo rolgordijnen hebben veel voordelen en geven de ruimte een mooie uitstraling.
Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie en zit je er aan te denken om te kiezen voor duo rolgordijnen? Om je een goed beeld te geven van alle voordelen, vertellen we je in deze blog alles over duo rolgordijnen zodat je straks een goede keuze kunt maken.

dit zijn de voordelen van duo rolgordijnen

 

Spelen met lichtinval en privacy

Als je al een tijdje op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie dan is je oog vast al eens op duo rolgordijnen gevallen. Je weet vast al hoe een duo rolgordijn eruitziet en welke eigenschappen dit type raamdecoratie heeft. Om dit voor de zekerheid nog even op te frissen, leggen we kort de kenmerken van duo rolgordijnen uit. Duo rolgordijnen zijn te herkennen aan de twee stoflagen. Deze kun je ten opzichte van elkaar bewegen, waardoor je zelf de hoeveelheid privacy en lichtinval kan regelen. De ene stoflaag is lichtdoorlatend, terwijl de andere stoflaag transparant is. Ook zijn er verduisterende duo rolgordijnen waarbij de ene stoflaag gemaakt is van een dim-out stof, terwijl de andere transparant is.

Een lichtdoorlatend duo rolgordijn laat hierdoor deels licht door, maar zorgt ook voor voldoende privacy. Dit maakt duo rolgordijnen erg geschikt voor de woonkamer en de keuken. In de slaapkamer wordt er regelmatig gekozen voor een verduisterend duo rolgordijn. Zo kun je ook in de slaapkamer eenvoudig spelen met de lichtinval en privacy. Het is wel goed om te weten dat een verduisterend duo rolgordijn nooit volledig verduistert maar het merendeel van het binnenkomende licht wordt geblokkeerd. Met duo rolgordijnen kun je dus op zowel een sfeervolle als praktische manier raamdecoratie toepassen in jouw ruimte. Een win-win situatie dus!

 

Strak en stijlvol

Een ander voordeel van duo rolgordijnen is dat ze een strakke en stijlvolle look geven aan een ruimte. Perfect dus als je dol bent op een moderne touch in huis. Dankzij duo rolgordijnen breng je in een handomdraai een moderne twist aan in huis.

Voordelig

Het grootste voordeel is misschien wel dat duo rolgordijnen scherp geprijsd zijn en dat ze bekendstaan als een voordelige oplossing voor je raam. Hierdoor hoef je dus niet diep in de buidel te tasten om jouw ruimte te voorzien van prachtige raamdecoratie. Ideaal dus voor wanneer je budgetproof een nieuwe stijl wil aanbrengen in huis of als je wil besparen op jouw kosten. Daarentegen hoef je niet te denken dat de kwaliteit minder goed is dan andere soorten raamdecoratie; in ons aanbod vind je enkel duo rolgordijnen van de hoogste kwaliteit.

Zit je er ook aan te denken om te kiezen voor duo rolgordijnen in huis? Neem dan een kijkje in ons aanbod. Heb je nog vragen of wil je advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Populaire producten

Sfeermakers