Hierom kies je voor op maat gemaakte houten jaloezieën!

Hierom kies je voor op maat gemaakte houten jaloezieën!
Houten jaloezieën staan bekend om hun warme en trendy uitstraling. Daarnaast zorgen ze voor de juiste hoeveelheid lichtinval en privacy. Jaloezieën van hout zijn dus een echte aanwinst voor jouw interieur, dankzij de vele voordelen.
Twijfel je of houten jaloezieën wel passen in jouw interieur? Op maat gemaakte jaloezieën bieden de oplossing. In deze blog leggen wij uit waarom je moet kiezen voor op maat gemaakte houten jaloezieën.

waarom kiezen voor op maat gemaakte houten jaloezieen

 

Diverse interieurstijlen

Dat houten jaloezieën een trend zijn, is wel duidelijk. Maar is deze trend ook tijdloos? Wij verwachten van wel. Dit komt doordat je dit type raamdecoratie perfect kan matchen met veel interieurstijlen. Van modern tot landelijk, tot aan Scandinavisch en zelfs retro. Houten jaloezieën passen altijd! Dit komt doordat dit type raamdecoratie beschikbaar is in diverse kleuren en uitvoeringen, zodat er altijd wel een juiste oplossing is voor in jouw woonruimte.

Breng de warmte in huis door te kiezen voor een bamboe jaloezie met houtnerf of kies voor gladde, moderne zwarte houten jaloezieën. Er zijn veel opties waaruit je kunt kiezen. Daarnaast stel je jouw houten jaloezie op maat volledig zelf samen waarbij je zelf de bedieningszijde, de montagewijze en het type ladderband of -koord bepaalt.

Welke maat moet ik bestellen?

Elk huis is anders en daarom is het altijd belangrijk dat je de juiste afmetingen van jouw raam weet. Wil je er zeker van zijn dat de houten jaloezieën perfect matchen in jouw interieur? Wij zorgen ervoor dat dit mogelijk is. Jaloezieën op maat worden van begin tot eind speciaal voor jou op maat gemaakt, zodat dit type raamdecoratie helemaal naar jouw wensen wordt samengesteld. Of je nu een smal keukenraam of je brede woonkamerraam wil bekleden; met jaloezieën op maat is alles mogelijk.

 

Snel en gratis bezorgd

Nu denk je misschien dat wanneer je kiest voor op maat gemaakte houten jaloezieën, je lang moet wachten voordat je houten jaloezieën thuis bezorgd worden. Gelukkig is dit bij ons niet het geval. Onze houten jaloezieën op maat worden snel bij je thuis bezorgd. In de meeste gevallen ontvang je de nieuwe jaloezieën tussen de 5 en 15 werkdagen al thuis. Daarnaast worden al onze producten ook nog eens gratis bezorgd, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Ben jij dus op zoek naar nieuwe raamdecoratie en wil je dat het perfect passend is voor jouw raam? En houd je van een trendy tijdloze twist in jouw interieur? Dan zijn op maat gemaakte houten jaloezieën zeer geschikt voor jou! Twijfel je nog over de gewenste houten jaloezie? Je kunt eenvoudig gratis kleurstalen aanvragen, deze kleurstalen ontvang je in de meeste gevallen al binnen twee werkdagen in jouw brievenbus. Wij helpen je graag met je zoektocht naar nieuwe houten jaloezieën. Heb je vragen of wens je advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Populaire producten

Sfeermakers