Jaloezieën op maat: een must voor in jouw huis

Jaloezieën op maat: een must voor in jouw huis
Raamdecoratie is een aanwinst voor je ruimte. Het kiezen van raamdecoratie kan moeilijk zijn, tegenwoordig zijn er erg veel mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie. Dit geldt uiteraard ook voor jaloezieën. Wist je namelijk dat het zelfs mogelijk is om jouw jaloezieën volledig zelf samen te stellen?
De verschillende opties maken het mogelijk om een eigen twist te geven aan jouw jaloezieën. Op maat gemaakte jaloezieën uit onze collectie worden van begin tot eind naar jouw wensen gemaakt. Zo haal je echt een uniek product in huis. Wij vertellen je er graag meer over.

maatwerk jaloezieen een must voor in huis

 

Kunststof, aluminium of houten jaloezieën?

Je staat aan het beginpunt van de zoektocht naar jouw ideale jaloezieën. Maar waar begin je? Dat is bij de keuze van het materiaal. Zo kun je kiezen uit houten, aluminium en kunststof jaloezieën. Ieder materiaal kent weer zijn eigen voordelen. Zo stralen houten jaloezieën veel warmte uit en brengen ze veel sfeer aan in een ruimte. Aluminium jaloezieën zijn licht in gewicht en scherp geprijsd. Kunststof jaloezieën zijn vochtbestendig, makkelijk schoon te houden én hebben een houtlook! Wat vind jij het belangrijkste?

De juiste maat

Wanneer je het gewenste materiaal van de jaloezieën hebt gekozen, is het belangrijk dat je weet welke maat je moet bestellen. Het grote voordeel van jaloezieën op maat is dat deze van begin tot eind op maat gemaakt worden. Zo weet je zeker dat je altijd perfect passende raamdecoratie bestelt.

Hierna is het belangrijk om te kijken naar de lamelbreedte van de jaloezieën. Let op: niet bij ieder materiaal kun je elke lamelbreedte kiezen. Daarom is het dus belangrijk dat je eerst weet welk type jaloezie je wilt, waarna je een keuze maakt voor de lamelbreedte.

 

Zwart, grijs of wit?

De meeste mensen vinden dit het leukste, maar tegelijkertijd ook de meest ingewikkelde klus; het kiezen van een kleur. Doordat je in onze collectie jaloezieën veel verschillende kleuren aantreft, kan het soms juist lastig zijn om uiteindelijk de knoop door te hakken. Daarom raden we je altijd aan om goed in je achterhoofd te houden wat je wilt uitstralen en hoe de rest van jouw interieur eruitziet. Hiervoor kun je inspiratie opdoen door woonmagazines door te bladeren of door te kijken op Pinterest. Uiteindelijk lukt het altijd om een goede keuze te maken waar je blij mee bent.

Met jaloezieën op maat weet je zeker dat je sfeermakers in huis haalt. Daarnaast speel je eenvoudig met de lichtinval en privacy door de jaloezieën te tuimelen. Bekijk snel ons aanbod en bepaal welke jaloezie het beste past in jouw ruimte. Wil je meer weten of heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Populaire producten

Sfeermakers