Landelijk interieur? 3x landelijke raamdecoratie

Landelijk interieur? 3x landelijke raamdecoratie
Een landelijk interieur zie je in veel huizen terug en dat snappen wij wel. Het is een populaire en tijdloze woonstijl. Een landelijk interieur is warm, knus en gezellig. What’s not to like? Als je raamdecoratie gaat uitzoeken wil je natuurlijk wel dat je raamdecoratie goed past bij de rest van je interieur. Raambekleding is tenslotte een enorme sfeermaker. Maar welke raamdecoratie past er nou bij een landelijke woonstijl? In deze blog delen we 3x landelijke raamdecoratie voor een warmtevol interieur.
afbeelding 3x landelijke raamdecoratie

 

Vouwgordijnen

Wanneer je aan landelijke raamdecoratie denkt, denk je aan vouwgordijnen. Vouwgordijnen hebben een warme en natuurlijke uitstraling en passen perfect bij een landelijk interieur. Ga je voor een elegante uitstraling? Kies dan voor lichtdoorlatende vouwgordijnen uit een grof geweven stof. Materialen zoals wol, linnen en katoen voeren namelijk de boventoon in een landelijk interieur. Het fijne van vouwgordijnen is dat je deze in elke gewenste stof kunt laten maken. Denk hierbij aan fijn geweven, grof geweven, gladde en glanzende stoffen. Met een vouwgordijn kun je gemakkelijk privacy in huis creëren en het daglicht op een prachtige wijze reguleren. Het is de perfecte keuze voor landelijke raamdecoratie als je het ons vraagt!

Houten jaloezieën

Materialen die je veel terugziet in een landelijk interieur zijn hout, rotan en wol. Het is dan ook geen verrassing dat houten jaloezieën in ons lijstje landelijke raamdecoratie terugkomt. De mooie houtkleur en de zichtbare houtnerven geven je interieur warmte en karakter. Ze hebben een prachtige natuurlijke uitstraling. Daarbij creëren de strakke lijnen van houten jaloezieën een prachtig lijnenspel op de vloer of muur. Doordat je zelf de intensiteit van het zonlicht kunt bepalen zijn de houten jaloezieën niet alleen heel prettig om naar te kijken maar ook nog een super functioneel.

 

Gordijnen

Natuurlijke materialen en subtiele kleurnuances passen het beste bij een landelijke woonstijl. Gordijnen gemaakt van rijke en natuurlijke materialen zijn dan ook goede voorbeelden van landelijke raamdecoratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van beige linnen gordijnen met grove structuur die wat langer zijn en over de vloer slepen of van een combinatie met vitrages? De combinatie van grove en fijne structuren en weefsels zorgen voor een huiselijke en warme sfeer. Dit past perfect bij het materiaalgebruik in een landelijk interieur.

We hopen dat we je met deze voorbeelden van landelijke raamdecoratie hebben kunnen inspireren en dat we je hebben geholpen in je zoektocht naar raamdecoratie voor bij een landelijke woonstijl. Wil je de raamdecoratie afstemmen op jouw woonstijl maar kom je er niet uit? Schroom dan niet en neem contact met ons op of maak een afspraak en bezoek onze showroom in Enter. We helpen je graag bij het vinden van de juiste raamdecoratie voor in huis!

Populaire producten

Sfeermakers