Moderne woonstijl: 4x moderne raamdecoratie

Moderne woonstijl: 4x moderne raamdecoratie
Strakke lijnen, rechte vormen, rust, ruimte en minimalisme zijn kenmerken van een modern interieur. In een modern interieur zie je weinig kleur en er wordt vaak gebruik gemaakt van contrast. De kleuren die bij een modern interieur passen zijn zwart, wit en grijs. Wanneer je aan een modern interieur denkt, denk je aan strak gestucte witte muren, een gietvloer, een leren bank en een hoogglans keuken. Blikvangers zoals een mooie design lamp of een groot kunstwerk aan de muur maken het interieur compleet. Het interieur straalt rust uit en heeft vaak open ruimtes en veel lichtinval. Wil je weten welk type raamdecoratie perfect past bij een moderne woonstijl? We geven 4 tips!
moodboard inspiratie modern interieur

 

Aluminium jaloezieën

Met aluminium jaloezieën creëer je een moderne en strakke sfeer in huis. Wat vind je bijvoorbeeld van zwarte matte aluminium jaloezieën? Het zijn echte eyecatchers in huis en zijn bovendien ook nog eens heel praktisch. Met aluminium jaloezieën kun je namelijk heel gemakkelijk de lichtinval reguleren.

Verticale lamellen

Heb je grote raampartijen? Dan zijn verticale lamellen van een rijke structuurstof perfect voor jouw huis! De verticale lijnen van de lamellen passen goed in een trendy en modern interieur. Ze benadrukken de strakke lijnen en hoogte in je interieur en maken een sfeervol geheel van je huis. Tip: combineer de verticale lamellen met gordijnen.

 

Moderne jaloezieën

De textuur en kleur van hout voegt warmte toe aan een modern interieur. Daarom zijn houten jaloezieën absoluut een goede keuze. Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor jaloezieën met een grove houtnerf. Zwarte of antraciete houten jaloezieën geven contrast in de woning en creëren een mooie schaduw op de vloer. Met zwarte jaloezieën maak je echt een statement.

Duo rolgordijnen

De strakke vormgeving van een duo rolgordijn geeft een moderne uitstraling aan je interieur. Witte, grijze of zwarte duo rolgordijnen passen daarom perfect in een moderne woonstijl. Een voordeel van duo rolgordijnen is dat ze voor privacy zorgen en tegelijkertijd ook licht doorlaten. Tot slot worden duo rolgordijnen zo gemaakt dat ze perfect in je kozijnen passen. Dit draagt bij aan een strakke look & feel.

Wil je meer weten over moderne raamdecoratie? We adviseren je graag over de mogelijkheden. Voor elke woonstijl vind je bij Raamdecoratie.com passende raambekleding, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Populaire producten

Sfeermakers