Raamdecoratie.com te gast bij RTL 4 Heel Holland Woont

Raamdecoratie.com te gast bij RTL 4 Heel Holland Woont

Heb je ons al gespot op tv? We waren vorige week op RTL4 te zien in het televisieprogramma Heel Holland Woont! In dit televisieprogramma komt alles over wonen aan bod en zo ook inrichting en interieur. Raamdecoratie mag hierin natuurlijk niet ontbreken. In het tv-programma vertellen onze brand manager Jorieke en onze adviseur/monteur Torsten meer over de talloze mogelijkheden op het gebied van sfeervolle én functionele raamdecoratie. We maken je vliegensvlug wegwijs in de wereld van raamdecoratie. Heb je de aflevering gemist? Geen zorgen, je kunt ons fragment hieronder bekijken of deze blog verder lezen!

Verschillende functies van raamdecoratie

De één wil genieten van natuurlijk daglicht en de ander wil het licht vooral tegenhouden of privacy creëren. Zoals Torsten ook al aangeeft in de aflevering, wij bespreken graag de wensen en de mogelijkheden met onze klanten. Afhankelijk van jouw voorkeuren en smaak kun je kiezen voor passende raamdecoratie. Wil je je slaapkamer helemaal donker maken? Dan zijn verduisterende rolgordijnen een goede oplossing. Wil je de lichtinval kunnen reguleren? Dan zijn jaloezieën een goede optie. Door een jaloezie te tuimelen kun je verschillende lichteffecten creëren. Wat je wens of voorkeur ook is, bij Raamdecoratie.com vind je altijd een passende oplossing.

Mogelijkheden raamdecoratie

Raamdecoratie is er in verschillende soorten, maten, kleuren en transparanties. Door de gratis kleurstalenservice kun je kijken of de kleur en het materiaal van je gewenste raamdecoratie aan jouw wensen voldoet. Het is goed om te kijken of de kleurstaal bij je meubels, muren en vloer past. Ook kun je een kleurstaaltje voor het raam houden om te kijken of de gewenste hoeveelheid licht nog binnenkomt. Met prachtige op maat gemaakte raamdecoratie zoals gordijnen of jaloezieën kun je van jouw huis écht een thuis maken!

Stalenwaaier velours gordijn

Jorieke en Torsten vertellen in Heel Holland Woont onder andere meer over de vele voordelen van raamdecoratie. Wist je bijvoorbeeld dat je met raamdecoratie extra diepte in huis kunt creëren, de akoestiek in huis kunt verbeteren en daarnaast de privacy en lichtinval kunt reguleren? Bovendien is raamdecoratie gebruiksvriendelijk, duurzaam én kindvriendelijk. Hierdoor heb je er jarenlang plezier van!

Raamdecoratie opmeten

Wanneer je raamdecoratie hebt uitgekozen die aan al jouw wensen voldoet, is het tijd om de ramen op te meten. Dit kun je zelf doen, maar je kunt dit ook overlaten aan een van onze deskundige adviseurs zoals Torsten. Je kunt dan eenvoudig onze gratis advies en meetservice bij jou thuis bestellen. Wel zo makkelijk! Onze adviseurs geven graag vrijblijvend advies aan huis over onze op maat gemaakte producten. Je kunt vervolgens kiezen of je je raamdecoratie zelf gaat monteren, of dat je dat ook uit handen geeft aan een van onze specialisten.

Producten in tv-programma Heel Holland Woont

In de aflevering laten we je zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van raamdecoratie en ontdek je hoe je van jouw huis een thuis maakt. Hieronder lichten we de producten die we in de uitzending lieten zien voor je uit. Laat je inspireren en lees vooral verder!

Jaloezieën en gordijnen combineren

Landelijk, klassiek of modern? Jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, hierdoor kun je jaloezieën uitkiezen die helemaal passen bij jouw smaak en woonstijl. In het tv-programma laten we prachtige aluminium jaloezieën op maat zien in de kleur Antiquegold in combinatie met luxe velours gordijnen op maat in de kleur Oceaanblauw. Door meerdere soorten raamdecoratie voor elkaar te plaatsen zorg je voor extra diepte. Wat vind jij van deze gewaagde combinatie?

gordijnen en jaloezieën inspiratie

Productspecificaties

Met gordijnen je woonkamer hoger maken

Met gordijnen met een chique linnenlook geef je een natuurlijk accent aan je interieur. In het tv-programma Heel Holland Woont laten we gordijnen op maat linen zien in de kleur beigegrijs. De gordijnen zijn aan het plafond gehangen aan een witte design gordijnrail. Door een gordijnrail in dezelfde kleur als je plafond te plaatsen creëer je een zachte maar toch strakke uitstraling. Omdat de gordijnen helemaal aan het plafond geplaatst zijn wordt de ruimte optisch een stuk hoger. Naast de gordijnen laten we ook houten jaloezieën, gemaakt van bamboe, in de kleur grafietzwart zien. De donkere jaloezieën zorgen voor een mooi contrast. Een voordeel van bamboe jaloezieën is dat ze heel onderhoudsvriendelijk zijn. De donkere jaloezieën zorgen hier voor een mooi contrast.

gordijnen en jaloezieën inspiratie woonkamer

Productspecificaties

Wil je meer weten?

Ben je op zoek naar meer inspiratie of raamdecoratie advies? We helpen je graag bij het uitkiezen van geschikte raamdecoratie voor jouw woonsituatie. Voor elk raam in huis hebben wij wel een passende oplossing. Aarzel niet en neem contact met ons op!

Populaire producten

Sfeermakers