Rolgordijn elektrisch maken

Rolgordijn elektrisch maken
Elektrische rolgordijnen staan bekend om hun gemak en comfort. Met één druk op de knop bedien jij jouw rolgordijn terwijl je op de bank zit of in bed ligt. Met onze collectie motoren en accessoires van het merk MotionBlinds maak jij jouw traditionele rolgordijn elektrisch. Heb jij eerder een rolgordijn uit onze Easy collectie besteld? Dan is de kans erg groot dat wij de juiste motoren en accessoires in ons assortiment hebben die jij kunt gebruiken om jouw rolgordijn elektrisch te maken!
Motionblinds motoren en accessoires zijn geschikt voor een aantal van onze elektrische duo rolgordijnen en elektrische rolgordijnen. De Motionblinds motoren zijn eenvoudig in de buis van nagenoeg alle rolgordijnen Easy uit onze collectie te plaatsen. Lees voordat je een bestelling plaatst eerst de productomschrijvingen zodat je zeker weet dat de gewenste motor in jouw rolgordijn past. Naast het gemak en comfort dat dit biedt, helpen slimme rolgordijnen ook om energie te besparen en om jouw huis veiliger te maken.

Meer info

Lees meer over de voordelen van een rolgordijn elektrisch maken.Het Motionblinds concept

Bekijk hieronder de video waarin een traditioneel rolgordijn elektrisch wordt gemaakt.

voorvertoning Motion

De voordelen van elektrische rolgordijnen

Jouw rolgordijn elektrisch maken heeft verschillende voordelen. De meeste voordelen van het elektrisch maken van een rolgordijn worden hieronder benoemd. Nóg meer voordelen lees je hier.

1. Rolgordijnen elektrisch maken heeft meer comfort en gemak als resultaat. Je bedient jouw rolgordijn eenvoudig vanaf de bank met één druk op de knop.

2. Elektrische rolgordijnen zijn zeer veilig voor kinderen en huisdieren. Door jouw rolgordijn elektrisch te maken heb je geen last van koorden.

3. Bij bediening met de app is het mogelijk om timers en scenes in te stellen. Hiermee automatiseer je de rolgordijnen volledig en wordt het bedieningsgemak vergroot. Voor deze functie is een Motionblinds wifi bridge nodig.

4. Door jouw rolgordijn elektrisch te maken is het ook mogelijk om eenvoudig rolgordijnen te bedienen op plekken waar je normaal niet goed bij kunt komen.

Het elektrisch maken van een rolgordijn met ons Motionblinds concept is erg eenvoudig om te doen. Je plaatst de Motionblinds motor eenvoudig in de buis van het rolgordijn, plaatst de montagesteunen hier overheen en het rolgordijn is volledig geautomatiseerd en klaar voor gebruik. Met behulp van de afstandsbediening stel je het rolgordijn in, ook bepaal je eenvoudig zelf jouw favoriete tussenpositie. Wees slim en geef je interieur een boost door middel van slimme rolgordijnen!