Rolgordijn elektrisch maken

Rolgordijn elektrisch maken
Elektrische rolgordijnen staan voor gemak en comfort. Met één druk op de knop bedien jij jouw rolgordijn terwijl je op de bank zit of in bed ligt. Maak van jouw rolgordijn een volledig elektrisch rolgordijn met ons MOTION concept. Het MOTION concept bestaat uit vier producten: een motor, een afstandsbediening, een laadkabel en een wifi bridge. De wifi bridge is vereist voor het bedienen van het elektrische rolgordijn door middel van een app.
Het MOTION concept is geschikt voor een aantal van onze rolgordijnen en duo rolgordijnen. De MOTION motor is eenvoudig in de buis van het rolgordijn te plaatsen waardoor je het rolgordijn Easy in een handomdraai transformeert tot een volledig gemotoriseerd rolgordijn. Naast het gemak en comfort dat dit biedt, helpen slimme rolgordijnen ook om energie te besparen en om jouw huis veiliger te maken.

Meer info

Lees meer over de voordelen van een rolgordijn elektrisch makenHet MOTION concept

Bekijk hieronder de video waarin ons MOTION concept wordt uitgelicht.

voorvertoning Motion

De voordelen van elektrische rolgordijnen

Jouw rolgordijn elektrisch maken heeft verschillende voordelen. De voordelen van het elektrisch maken van een rolgordijn zullen wij hieronder benoemen.

1. Rolgordijnen elektrisch maken heeft meer comfort en gemak als resultaat. Je bedient jouw rolgordijn eenvoudig vanaf de bank met één druk op de knop.

2. Elektrische rolgordijnen zijn zeer veilig voor kinderen en huisdieren. Door jouw rolgordijn elektrisch te maken heb je geen last van koorden.

3. Bij bediening met de app is het mogelijk om timers en scenes in te stellen. Hiermee automatiseer je de rolgordijnen volledig en wordt het bedieningsgemak vergroot. Voor deze functie is een MOTION wifi bridge nodig.

4. Door jouw rolgordijn elektrisch te maken is het ook mogelijk om eenvoudig rolgordijnen te bedienen op plekken waar je normaal niet goed bij kunt komen.

Bij het plaatsen van je bestelling van een rolgordijn uit onze Easy collectie heb je de keuze uit bediening met een ketting en bediening met een motor. Wanneer je voor bediening door middel van een motor kiest, wordt de MOTION motor automatisch meegeleverd. Het is niet mogelijk om losse MOTION producten bij ons te bestellen, de MOTION producten worden enkel geleverd in combinatie met het rolgordijn. Voor meer informatie over het gehele MOTION concept kun je onze pagina over MotionBlinds toebehoren bekijken.

Het elektrisch maken van een rolgordijn met ons MOTION concept is erg eenvoudig om te doen. Je plaatst de MOTION motor eenvoudig in de buis van het rolgordijn, plaatst de montagesteunen hier overheen en het rolgordijn is volledig geautomatiseerd en klaar voor gebruik. Met behulp van de afstandsbediening stel je het rolgordijn in, ook bepaal je eenvoudig zelf jouw favoriete tussenpositie. Wees slim en geef je interieur een boost door middel van slimme rolgordijnen!