Trend: elektrische raamdecoratie

Trend: elektrische raamdecoratie
Elektrische raamdecoratie. Het is niet zomaar een trend; het is een blijvertje. Ook wij merken dat er steeds meer vraag is naar elektrische raamdecoratie. Reden genoeg dus om hier een eens wat dieper in te duiken. Slimme raamdecoratie voegt namelijk gemak, comfort en sfeer toe aan je interieur.
Eenvoudig gezegd houdt elektrische raamdecoratie in dat je jouw raambekleding elektrisch kan bedienen. Het gaat dus volledig automatisch en wordt niet met de hand bediend. Dit zorgt voor diverse voordelen. Wat deze voordelen zijn? Wij leggen je er graag alles over uit!

trend elektrische raamdecoratie

 

Het toppunt van gemak

Het eerste voordeel en misschien wel het grootste voordeel van elektrische raamdecoratie is dat het een ultiem gevoel van gemak creëert. Zo is het niet meer nodig om op te staan om je raamdecoratie te bedienen, maar kun je dit gewoon doen terwijl je op de stoel of bank zit. Bedien je elektrische raamdecoratie met een afstandsbediening of via een app. Onze op maat gemaakte slimme raamdecoratie kan ook bediend worden middels een koord, de raamdecoratie is namelijk voorzien van een koord waarmee je met één trekbeweging de raamdecoratie eenvoudig in de gewenste stand plaatst.

Veiligheid voorop

Een ander voordeel van elektrische raamdecoratie is dat het bijdraagt aan de veiligheid in en rondom het huis. Ben je bijvoorbeeld op vakantie? Ook op afstand is het mogelijk om je raambekleding te bedienen. Sluit 's avonds de raambekleding en open deze overdag. Zo lijkt het voor buitenstaanders dat er iemand thuis is en is jouw huis minder snel het doelwit voor inbrekers. Je laat de raamdecoratie dus bewegen op het ritme van jouw leven.

Langere levensduur

Wist je dat elektrische raambekleding over het algemeen een langere levensduur heeft? Wanneer je één keer een verkeerde beweging maakt bij niet-elektrische raamdecoratie, zorgt dit al gauw voor slijtage. Als je elektrische raamdecoratie bedient dan gebeurt dit altijd op dezelfde manier: de manier zoals het hoort. Hierdoor blijft jouw automatische raamdecoratie mooier van kwaliteit.

 

Altijd bedienbaar

Hangt jouw raambekleding voor een hoog raam? Dan kan het lastig zijn om de raambekleding te bedienen. Vooral als je wat kleiner bent dan moet je al gauw een krukje pakken om de raambekleding soepel te kunnen bedienen. Door je raamdecoratie elektrisch te maken is dit probleem opgelost!

Ook als je minder mobiel bent biedt slimme raamdecoratie de uitkomst; je hoeft nooit meer moeite zoveel moeite te doen om je raamdecoratie te bedienen!

Elektrische raamdecoratie: de mogelijkheden

Wij bieden diverse oplossingen op het gebied van elektrische raamdecoratie aan. In ons assortiment vind je elektrische duo rolgordijnen en elektrische rolgordijnen. Je vindt in onze collectie op maat gemaakte en kant en klare elektrische raamdecoratie. Al onze elektrische raambekleding wordt aangedreven door motoren en accessoires van het merk Motionblinds. Dit concept bestaat uit meerdere producten: motoren, afstandsbedieningen, laadkabel en een wifi bridge. De wifi bridge is vereist voor het gebruik van de app en opent een wereld aan connectiviteitsopties met andere smart home assistenten.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan gauw een kijkje tussen ons aanbod elektrische (duo) rolgordijnen, plaats je bestelling en ervaar nog op korte termijn het gemak van elektrische raamdecoratie. Wens je nog meer informatie over de voordelen van slimme raambekleding? Klik dan hier.

Populaire producten

Sfeermakers