Trend van dit moment: zwarte jaloezieën

Trend van dit moment: zwarte jaloezieën
Zwarte jaloezieën geven een strakke, moderne uitstraling aan een ruimte. Niet gek dat dit dé trend van dit moment is, want zwarte jaloezieën zijn toepasbaar in diverse woonstijlen. Van industrieel tot aan modern: zwarte jaloezieën zijn een aanwinst voor iedere woonruimte. Doordat zwarte jaloezieën passen bij verschillende woonstijlen, verwachten we dat dit niet zomaar een trend is.
Dit is een blijvertje. Hoewel zwarte jaloezieën zorgen voor een waar statement in huis, matcht het fantastisch in elk interieur. Zeker wanneer je kiest voor een contrasterende lichte kleur op de muur, zorgen zwarte jaloezieën voor een prachtige balans. In deze blog vertellen we je graag meer over de voordelen en mogelijkheden van zwarte jaloezieën.

trend-zwarte-jaloezieen

 

Zwarte jaloezieën: een statement

Raamdecoratie heeft naast een functionele functie ook zeker een decoratieve functie. Raamdecoratie mag dus echt gezien worden, het geeft de ruimte een sfeervol karakter. Door te kiezen voor zwarte jaloezieën kies je voor functionele raambekleding, welke tegelijkertijd onderdeel is van het interieur. Zo zorgt het enerzijds voor voldoende lichtinval en privacy, terwijl het anderzijds een eyecatcher is in je woonruimte.

Aluminium, hout of kunststof?

Wil je graag jaloezieën toepassen in jouw woonruimte? Bij ons vind je aluminium, houten of kunststof jaloezieën. Elk materiaal heeft eigen voordelen en mogelijkheden.

Aluminium jaloezieën zijn jaloezieën die je eenvoudig omhoog kan halen. Door het lichte gewicht is bedienen zeer eenvoudig. Daarnaast zijn ze zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Zo zien we steeds vaker dat mensen in de badkamer kiezen voor aluminium jaloezieën. Aluminium jaloezieën zijn namelijk eenvoudig af te nemen met een licht vochtige doek en hebben een strakke en moderne uitstraling.

 


Houten jaloezieën zijn minder geschikt voor in vochtige ruimtes, omdat het een natuurproduct betreft. Het is dus mogelijk dat houten jaloezieën reageren op een lage of een hoge vochtigheidsgraad. Een voordeel van houten jaloezieën is dat ze weinig stof aantrekken. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor in woonkamers. Ook straalt een houten jaloezie warmte uit en zorgt het tegelijkertijd ook voor isolatie van warmte en geluiden.

Kunststof jaloezieën zijn over het algemeen goedkoper dan houten jaloezieën. Daarnaast zijn kunststof jaloezieën vochtbestendig en gemaakt van licht materiaal. Hierdoor is het eenvoudig om de jaloezieën te bedienen. Onze kunststof jaloezieën hebben een houtlook waarmee ze veel lijken op houten jaloezieën.

Zwarte jaloezieën kopen?

We hopen dat we je een beter beeld hebben gekregen van zwarte jaloezieën. Neem zeker eens een kijkje tussen onze jaloezieën en laat je inspireren! Zo krijg je meteen een beter beeld van onze collectie. Heb je vragen? Neem zeker even contact met ons op. Wij helpen je graag verder en denken met je mee!

Populaire producten

Sfeermakers