Wat je moet weten over raamdecoratie op maat

Wat je moet weten over raamdecoratie op maat
Wanneer je op zoek bent naar raamdecoratie voor in huis dan zijn er veel dingen waar je aan moet denken. Een van die dingen is dat je uiteindelijk kiest voor raamdecoratie die perfect passend is voor jouw ramen. Perfect passende raamdecoratie heeft namelijk een strakke uitstraling. Maar hoe vind je die?
Elk huis is anders en daarom vind je bij ons zowel kant en klare raamdecoratie als op maat gemaakte raamdecoratie. In deze blog vertellen we je meer over raamdecoratie op maat. Op maat gemaakte raamdecoratie wordt van begin tot eind op maat gemaakt en stel je volledig zelf samen.

maatwerk raamdecoratie

 

Altijd een passende oplossing

Allereerst is het tijd om op zoek te gaan naar raamdecoratie die jij mooi vindt en die goed past in jouw ruimte. In ons assortiment vind je veel verschillende soorten raamdecoratie. Ieder type raamdecoratie heeft andere eigenschappen en een andere uitstraling. Door gratis kleurstalen aan te vragen krijg je een goed beeld van het materiaal en de kleur. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Soms gelden er voor verschillende soorten raamdecoratie ook andere meetinstructies.

Het kan zo zijn dat de maten die jij hebt niet in onze kant en klare collectie te vinden zijn. Dat is geen enkel probleem, want naast onze kant en klare collectie, vind je in ons assortiment ook een op maat gemaakte collectie. Bijna alle kant en klare producten vind je bij ons ook als op maat gemaakte producten. Op maat gemaakte producten worden volledig op maat voor jou gemaakt, je geeft dus ook zelf de gewenste afmetingen door.

Meten is weten

Wanneer je de ramen wil bekleden is het belangrijk dat je de juiste afmetingen weet. Wees er bewust van dat het belangrijk is om voldoende tijd en aandacht te besteden aan het opmeten van de ramen. Een meetfout kan gebeuren en is snel gemaakt, dus let hier op. Door onze meetinstructies goed in acht te nemen, kan er eigenlijk niet veel verkeerd gaan. Wil je echt zeker weten dat je de juiste maten hebt om te bestellen? Maak dan gebruik van onze meetservice. Er wordt dan een afspraak met jou gemaakt en een van onze adviseurs komt bij jou op locatie om de ramen in te meten. Zo weet je gelijk de juiste maten en weet je zeker dat jouw raamdecoratie perfect passend is.

 

Levering

Omdat op maat gemaakte raamdecoratie volledig op maat gemaakt wordt en naar jouw wensen wordt samengesteld, is de gemiddelde levertijd langer dan de levertijd van producten uit onze kant en klare collectie. Je kunt er dus van uitgaan dat maatwerk ook écht maatwerk is. Dit betekent niet dat onze levertijd lang is, de levertijd van onze raamdecoratie op maat varieert per product. Deze levertijden zijn niet lang en wij streven er altijd naar om de beloofde levertijd waar te maken.

Nu je meer weet over raamdecoratie op maat, is het tijd om een kijkje tussen ons aanbod te nemen. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem zeker even contact met ons op. Wij helpen je graag!

Populaire producten

Sfeermakers