Jaloezieën 240 breed

In ons assortiment vind je jaloezieën met een breedte van 240 cm. Ons aanbod in jaloezieën is zeer divers. Voor elke raampartij hebben wij een passende oplossing, mede door onze jaloezieën. Ons assortiment jaloezieën kent twee collecties: een kant en klare collectie en een collectie op maat. In beide collecties vind je jaloezieën met een breedte van 240 cm. Mocht de door jou gewenste jaloezie met een breedte van 240 cm qua uitvoering niet beschikbaar zijn in onze kant en klare collectie, dan biedt onze op maat gemaakte collectie zeker weten uitkomst.

Jaloezieën met een breedte van 240 cm zijn eenvoudig te bedienen met behulp van de koorden. Zo is het mogelijk om overdag genoeg lichtinval binnen te krijgen en ’s avonds geen last te hebben van inkijk. Onze collectie kant en klare jaloezieën worden uit voorraad en gratis geleverd. Onze op maat collectie wordt van begin tot eind op maat gemaakt en past perfect in je raampartij.

Volledig zelf samenstellen

Op maat gemaakte jaloezieën van 240 cm breed zijn volledig zelf samen te stellen. Je kiest zelf het materiaal, de kleuren die passen in je interieur en of je een ladderband of ladderkoord wil. Ook heb je de keuze aan welke kant van de jaloezie je de bediening wenst. De materialen die wij in onze collecties hebben zijn hout en aluminium. Om je jaloezieën 240 cm breed vorm te geven zoals jij het wilt, hebben wij een divers aanbod in kleuren waaruit je kan kiezen. Hiermee zorgen wij ervoor dat er altijd een kleur bij zit die perfect toepasbaar is in je interieur. Door de vele mogelijkheden die wij je geven vind je de juiste jaloezieën van 240 cm breed gegarandeerd bij ons. Wens je een beter beeld van de kleuren of materialen? Vraag dan gratis kleurstalen aan. Wij helpen je op deze manier graag verder in je zoektocht naar jaloezieën 240 cm breed.

Bekijk onze volledige jaloezieën collectie.

Onze collectie

Ontdek welke collectie jaloezieën bij jou past

Jaloezieën 240 cm breed

Alle jaloezieën

Ontdek onze hele collectie jaloezieën met een breedte van 240 cm.

Bekijk collectie
jaloezieën 240 cm breed

Jaloezieën op maat

Ontdek onze hele collectie jaloezieën op maat met een breedte van 240 cm.

Bekijk collectie
kant en klare jaloezieen 240 cm breed

Kant en klare jaloezieën

Ontdek onze hele collectie kant en klare jaloezieën met een breedte van 240 cm.

Bekijk collectie


Populaire raamdecoratie

Sfeermakers