Jaloezieën 300 cm breed

In onze collectie vind je jaloezieën van 300 cm breed. Door de vele keuzes die onze maatwerk collectie biedt, is er altijd een jaloezie met een breedte van 300 cm te vinden die in jouw interieur past. Zo hebben we verschillende materialen en veel kleuren waaruit je kunt kiezen. Onze op maat gemaakte collectie wordt volledig voor je op maat gemaakt en is volledig zelf samen te stellen. Hiermee haal je een jaloezie 300 cm breed in huis die perfect past in je grote raampartij. Door het bedienen van de koorden zet je de lamellen van de jaloezie eenvoudig in de gewenste stand waardoor je zelf de mate van lichtinval en privacy bepaalt. De levertijd van de maatwerk collectie is in de meeste gevallen tien werkdagen.

Veel keuzemogelijkheden

In je zoektocht naar jaloezieën 300 cm breed kunnen wij je verder helpen. Deze zoektocht betekent dat er veel keuzes op je af komen. Wij bieden je veel combinatiemogelijkheden door de vele opties die te kiezen zijn bij ons. Zo hebben we verschillende materialen voor de jaloezieën van 300 cm breed. In ons assortiment vind je houten en aluminium jaloezieën. Elk materiaal heeft andere eigenschappen en voegt dus iets anders toe aan je woonstijl. Binnen onze houten jaloezieën kun je zelfs nog kiezen tussen verschillende houtsoorten. Kies je voor aluminium jaloezieën dan heb je keuze uit matte lamellen of lamellen met een glans. Voor beide materialen geldt dat deze in een groot aantal kleuren verkrijgbaar zijn. Zo vind je gegarandeerd een jaloezie van 300 cm breed die perfect past in jouw interieur.

Bij onze op maat gemaakte collectie kun je de bedieningszijde zelf kiezen. Ook kies je of je een ladderband of ladderkoord wil. Twijfel je over de verschillende mogelijkheden of ben je benieuwd naar onze kwaliteit? Vraag dan gratis kleurstalen aan of neem contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen in je zoektocht naar jaloezieën met een breedte van 300 cm.

Bekijk onze volledige jaloezieën collectie.

Onze collectie

Ontdek welke collectie jaloezieën bij jou past

Jaloezieën van 300 cm breed

Alle jaloezieën

Ontdek onze hele collectie jaloezieën met een breedte van 300 cm.

Bekijk collectie
Houten jaloezieën 300 cm breed

Houten jaloezieën

Ontdek onze collectie houten jaloezieën op maat met een breedte van 300 cm.

Bekijk collectie
aluminium jaloezieën 300 cm breed

Aluminium jaloezieën

Ontdek onze collectie aluminium jaloezieën met een breedte van 300 cm.

Bekijk collectie


Populaire raamdecoratie

Sfeermakers