Door ons laten meten en monteren?

Onze eigen professionals staan voor je klaar


Wil je vrijblijvend advies aan huis over onze op maat gemaakte producten en het meten overlaten aan onze eigen professionals? Kies dan voor onze advies en meetservice. Wil je volledig ontzorgd worden en het monteren ook over laten aan een van onze eigen professionals? Bij ons kan het! Alles over onze advies-, meet- en montageservice en het antwoord op veelgestelde vragen vind je hieronder.

Hoe werkt de advies en meetservice?

Vul ons formulier in om een gratis advies en meetservice afspraak aan te vragen. Je ontvangt binnen één uur een e-mail om de afspraak in te plannen.

Is de advies en meetservice écht gratis?

Bij het bestellen van de advies en meetservice betaal je een klein bedrag. Dit bedrag krijg je als korting terug bij het bestellen van je nieuwe raamdecoratie. Gratis dus!

Wat kan ik verwachten van de advies en meetservice afspraak?

Onze adviseur komt op het afgesproken moment bij je thuis met meetapparatuur en kleurstalen. Door samen te kijken naar jouw wensen en mogelijkheden wordt er advies gegeven en een vakkundige meting uitgevoerd. Na de meting ontvang je een vrijblijvende offerte in je e-mailbox en plaatsen we de gewenste producten meteen in je winkelwagen. Deze bestel je vervolgens zelf!

Voor welke producten is de advies en meetservice mogelijk?

Onze advies en meetservice is mogelijk voor onze gehele collectie raamdecoratie op maat. Voor kant en klare producten is het niet mogelijk om gebruik te maken van deze service.

Kan ik mij voorbereiden op de advies en meetservice afspraak?

Na de meting ontvang je een offerte met daarop de door jou gewenste producten. Verdiep je daarom alvast in ons productaanbod en bekijk onze inspiratiepagina om erachter te komen welke raamdecoratie bij jou past. Op deze manier weet je op het moment van de afspraak goed wat je wensen zijn. Van de gewenste producten kun je vervolgens kleurstalen aanvragen om deze alvast thuis te bekijken. Onze adviseur neemt wel kleurstalen mee, maar kan deze niet achterlaten.

Kan ik de producten zelf monteren?

Tijdens het uitvoeren van de advies en meetservice bespreekt onze adviseur met je hoe de producten het best gemonteerd kunnen worden. Al onze producten worden geleverd met een duidelijke montagehandleiding, waardoor zelf monteren eenvoudig is.

Kunnen jullie mijn nieuwe raamdecoratie ook komen monteren?

Om je volledig te ontzorgen kun je er bij ons voor kiezen om ook het monteren over te laten aan onze professionals. Als je tijdens de meting aangeeft gebruik te willen maken van onze montageservice voegen we deze optie toe aan je offerte. De bestelde producten worden eerst bij jou thuis geleverd en daarna door onze monteur geplaatst. Voor de montageservice rekenen wij 59,- voorrijkosten + 29,- per product. De montageservice is alleen mogelijk als je ook gebruik hebt gemaakt van onze advies en meetservice.

Wanneer komen jullie mijn bestelde raamdecoratie monteren?

De bestelde producten worden eerst bij jou thuis geleverd en daarna door onze monteur geplaatst. Nadat alle producten bij je geleverd zijn neemt onze afdeling planning contact met je op een montageafspraak in te plannen.

Kan ik mijn gemaakte afspraak ook wijzigen?

Dat kan! Tot 48 uur voor de afspraak kun je deze nog wijzigen. Neem telefonisch of via ons contactformulier contact met ons op, en we doen je een nieuw voorstel.

Wat zijn de voorwaarden voor de advies,- meet- en montageservice?

Om de advies,- meet- en montageservice goed te laten verlopen gelden er een aantal simpele voorwaarden, deze vind je hier.


Het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem contact op via ons contactformulier.