Raamdecoratie op maat

Ben je op zoek naar op maat gemaakte raamdecoratie? Bij ons vind je een uitgebreide collectie raamdecoratie dat volledig voor je op maat gemaakt wordt. Onze op maat collectie onderscheidt zich door het gebruik van kwaliteitsmaterialen, trendy kleuren en scherpe prijzen.

Alle op maat gemaakte producten worden met zorg, en compleet naar jouw wens gemaakt. Zo vind je bij ons altijd een perfect passend product voor jouw raam. De kwaliteit van de producten gaat niet ten koste van de levertijd. De levertijd van de op maat gemaakte producten verschilt van 10 tot 15 werkdagen.

Onze op maat collectie

Ontdek onze raamdecoratie op maat


Meer info

Lees meer over onze raamdecoratie op maat

100% op maat

Raamdecoratie op maat is bij ons ook écht op maat gemaakt. Onze op maat producten worden volledig, van begin tot eind aan de hand van jouw wensen op maat gemaakt. Als eerste bepaal jij de exacte afmetingen van de raambekleding. Naast de standaard keuzes zoals het kiezen van de kleur en het materiaal kun je bij ons ook kiezen voor een aantal extra opties. Met deze extra opties stel jij de raambekleding volledig samen zoals jij het wenst. De opties verschillen per product, een aantal van deze opties vind je hieronder.

Bij onze rolgordijnen op maat kun je de kleur van het mechaniek kiezen, zo weet je zeker dat het mechaniek bij de stofkleur of bij de kleur van de muur past. Ook is het mogelijk om het rolgordijn op maat te voorzien van een luxe cassette i.p.v. een open profiel. Daarnaast bepaal je de zijde van de bedieningsketting en het materiaal hiervan. Een veel gekozen optie is draad zijgeleiding. Deze zorgt dat het rolgordijn altijd netjes en dicht bij het raam blijft hangen. Ideaal voor draai- kiepramen en deuren. Wanneer je de ruimte wilt verduisteren, dan kun je kiezen voor een rolgordijn met zijprofielen, deze voorkomen lichtkieren.

Voor onze duo rolgordijnen op maat geldt hetzelfde als voor onze rolgordijnen. De hierboven genoemde opties met uitzondering van zijprofielen kun je ook toevoegen bij een duo rolgordijn. Plaats je meerdere duo rolgordijnen naast elkaar? Het is mogelijk om deze op elkaar uit te laten lijnen. Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Onze op maat gemaakte jaloezieën zijn leverbaar in de materialen hout en aluminium. Je kunt de jaloezieën voorzien van een stoere ladderbanden. Ook kun je zowel de kant van de optrek koorden als van de tuimel koorden/stang kiezen.

Een plisségordijn stel je van begin tot eind samen, de opties zijn enorm. Kies je voor een vrijhangend of een ingespannen systeem met handgreep? En voeg je een top down en bottom up systeem toe? Dan kun je de boven- en onderzijde van het plisségordijn op maat bedienen. Daarnaast heb je de keuze uit veel stoffen.

In onze op maat gemaakte vouwgordijnen collectie vind je veel unieke stoffen. Iedere stof heeft een eigen structuur en uitstraling. Zo vind je in de collectie o.a. gladde, luxe, stoere, grove en fijngeweven stoffen.

Ben je op zoek naar raamdecoratie die jouw interieur helemaal afmaken? Kies dan voor onze raamdecoratie op maat!


Populaire raamdecoratie

Sfeermakers