Gratis levering in België | +5.200 beoordelingen | Scherpe online prijzen

Verduisterende plisségordijnen

Wil je jouw ruimte volledig kunnen verduisteren? Dan is een verduisterend plisségordijn iets voor jou. De honingraatstof heeft aan de binnenkant een verduisterende zilveren coating. Hierdoor wordt het licht van buiten geblokkeerd en heeft het meteen een isolerende functie. Het houdt in de zomerdagen de warmte buiten en in de winter de warmte binnen.
Een top down en bottom up systeem maakt het mogelijk om het verduisterende plisségordijn aan zowel de boven- als de onderkant te kunnen bedienen. Zo bepaal je eenvoudig de lichtinval en privacy zoals jij hem wenst. Verduisterende plisségordijnen zijn uitermate geschikt voor ruimtes als de slaapkamer en de badkamer.

Verduisterende plisségordijnen

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

 • Plisségordijn 25mm Thermo verduisterend sand tdbu draai open
  PLISSÉGORDIJN 25 MM 'THERMO'
  • Verduisterende honingraat
  • Ingespannen met handgreep
  • In standaardmaten leverbaar
  WhiteSand

  Price From:

  Adviesprijs € 58,50

  Vanaf :  € 47,95

  Jouw voordeel 22%

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

 

Verduisterende plisségordijnen

Met verduisterende plisségordijnen kunnen ruimtes totaal verduisterd worden. De honingraatstof heeft aan de binnenkant een verduisterende zilveren coating. Hierdoor wordt het licht geblokt en heeft het meteen een isolerende functie. Het houdt in de zomerdagen de warmte buiten en in de winter de warmte binnen.

 

Monteren zonder boren?

Wil je liever niet boren? Geen probleem! Het Thermo 25 mm plisségordijn is verkrijgbaar met speciale montagesteunen. Met behulp van deze steunen plaats je het plisségordijn op een draai-kiepraam zonder te boren.