Filteren 1

Transparante plisségordijnen

Een transparant plisségordijn brengt sfeer in iedere ruimte. De transparante collectie bestaat uit enkele stoffen en dubbele honingraat stoffen. Beide stofsoorten zijn in verschillende kleuren leverbaar. Transparante stoffen laten veel licht door. Deze stofsoort is ideaal wanneer je jouw raam wel wenst te bekleden maar het uitzicht wilt behouden. Transparante plisségordijnen zijn geschikt voor iedere raamsituatie. Kies je voor maatwerk? Dan bepaal jij exact hoe het plisségordijn eruit komt te zien. Je kunt het plisségordijn dan laten voorzien van een bottom up of een top down bottom up systeem. Voor welk transparant plisségordijn kies jij?
Gekozen filters:
 1. Wit Remove This Item

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction
 1. Plissegordijn op maat honingraat transparant helderwit voorkant
  Plisségordijn op maat honingraat transparant
  • Transparante honingraat
  • Natuurlijke lichtinval
  • Behoudt uitkijk
  v.a.  82,-
  Plisségordijn op maat honingraat transparant
  v.a.  82,-
  • Transparante honingraat
  • Natuurlijke lichtinval
  • Behoudt uitkijk
  Gratis kleurstalen

1 Artikel(en)

per pagina
Set Descending Direction

 

Behoud uitkijk en lichtinval

Transparante plisségordijnen filteren de lichtinval op een natuurlijke manier, terwijl je tegelijkertijd je uitkijk naar buiten behoudt. Ideaal dus voor ruimtes waar je wilt genieten van voldoende daglicht. Wist je dat het met een top down bottom up systeem zelfs mogelijk is om het zicht op ooghoogte te blokkeren? Dit doe je eenvoudig door de onder- en bovenlijst te bewegen! Naast veel praktische voordelen hebben transparante plisségordijnen ook een decoratieve functie omdat er een gordijn voor je raam hangt dat de ruimte sfeervol aankleedt.

 

Onze collecties en mogelijkheden

Onze collectie transparante plisségordijnen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stofsoorten. Zo vind je enkele stoffen, maar ook stoffen met een honingraatplooi. Honingraat plisségordijnen hebben uitstekende isolerende waardes en maken de koorden van het plisségordijn onzichtbaar. Bij plisségordijnen met een enkele stof zijn deze koorden wel zichtbaar. Om een goed beeld van de stof te krijgen kun je gratis kleurstalen aanvragen. Na de aanvraag ontvang je deze binnen een aantal werkdagen thuis, waardoor jij de meest geschikte transparante plisségordijnen uit kunt kiezen.