Rolgordijn 140 cm breed

Wie zoekt naar een rolgordijn 140 cm breed is bij Raamdecoratie.com aan het juiste adres. Bij Raamdecoratie.com bestel je makkelijk en snel rolgordijnen die geschikt zijn voor elk interieur. Maar wat is nu precies een rolgordijn? Een rolgordijn bestaat uit 4 basisonderdelen. Een van de onderdelen bij een rolgordijn is de stof, deze zorgt voor de sfeer in het interieur, en de lichtinval in huis. Stoffen zijn in meerdere kleuren en patronen te bestellen. Ben je op zoek naar een warme kleur? Of wellicht zoek je naar een frisse kleur voor de lenteperiode? Het is allemaal mogelijk bij Raamdecoratie.com.

Daarnaast bestaat een rolgordijn uit een onderbalk die de stof in model houdt. De buis waaromheen de stof wordt gedraaid. En het mechanische gedeelte waaraan een ketting of touw wordt bevestigd. Dit mechaniek zorgt ervoor dat je het rolgordijn 140 cm breed kunt bedienen.

Wat is nog meer mogelijk bij een rolgordijn 140 cm breed?

Een rolgordijn kan in drie transparanties geleverd worden. De transparanties die bij Raamdecoratie.com gekozen kunnen worden zijn: lichtdoorlatende rolgordijnen, transparante rolgordijnen of verduisterende rolgordijnen.

Het monteren van een rolgordijn is goed te doen. Bij het bestellen van een rolgordijn is het belangrijk dat de maten goed opgemeten worden. Meet daar waar de steunen geplaatst dienen te worden. Deze breedte van het rolgordijn 140 cm breed wordt op de website gevraagd. Kijk ook goed of het rolgordijn niet onderbroken wordt door een eventuele raam- of deurhendel.

Wanneer je wenst om het rolgordijn 140 cm breed niet op het kozijn te boren, dan is het mogelijk om speciale klemsteunen te bestellen. Aan de bovenkant worden 2 van deze klemsteunen bevestigd, deze kunnen om het raamkozijn heen geklikt worden. Hier komt geen boor aan te pas. Echter zijn deze steunen alleen te bestellen voor de kant en klare rolgordijnen. Een rolgordijn 140 cm breed valt onder een standaardmaat rolgordijn. Bij een rolgordijn op maat zoals een rolgordijn 140 x 250 is het helaas niet mogelijk om deze steunen te bevestigen.

Al onze rolgordijnen bekijken doe je hier.

Onze stofsoorten

Ontdek welke stof bij jou past

transparant rolgordijn 140 cm breed

Transparant

Ontdek onze transparante rolgordijnen met een breedte van 140 cm.

Bekijk collectie
lichtdoorlatend rolgordijn 140 cm breed

Lichtdoorlatend

Ontdek onze lichtdoorlatende rolgordijnen met een breedte van 140 cm.

Bekijk collectie
verduisterend rolgordijn 140 cm breed

Verduisterend

Ontdek onze verduisterende rolgordijnen met een breedte van 140 cm.

Bekijk collectie


Populaire raamdecoratie

Sfeermakers