Rolgordijn 150 cm breed

Een rolgordijn 150 cm breed is een populaire breedte rolgordijn. Bij Raamdecoratie.com leveren wij veel rolgordijnen van 150 cm breed. Voor een rolgordijn van 150 cm breed of een andere breedte ben je bij Raamdecoratie.com aan het juiste adres. Bij Raamdecoratie.com heb je de keuze uit kant en klaar en rolgordijnen op maat.

Een kant en klaar rolgordijn is zeer scherp geprijsd en daarnaast direct leverbaar. Daarnaast is het mogelijk om zelf een kant en klaar rolgordijn op maat te maken. Het inkorten van het gekochte rolgordijn is eenvoudig te doen. Een rolgordijn 150 cm breed is bestand tegen vocht en daardoor zeer geschikt om in een badkamer of keuken te hangen. Een lichtdoorlatend rolgordijn in de badkamer zorgt voor privacy en licht van buiten.

In de keuken wordt vaak gekozen voor een transparante stof. Onze transparante rolgordijnen zijn geschikt om in de keuken te hangen. Dit rolgordijn is vochtbestendig en daarnaast geschikt om doorheen te kijken. Het is dus mogelijk om vanuit de keuken de tuin in te kijken.

Welke maten en kleuren zijn er voor een rolgordijn 150 cm breed?

Een rolgordijn van 150 cm breed kan in meerdere lengtes en kleuren geleverd worden. De kant en klare rolgordijnen op 150 cm breed kunnen geleverd worden in de verschillende hoogtes. Wens je een andere lengte? Geen probleem, dan kan er gekozen worden voor een rolgordijn op maat. Bij een rolgordijn op maat kan er gekozen worden voor een lengte tussen de 60 en 300 cm. Wanneer je op zoek bent naar een rolgordijn 150 x 175 cm, dan is dit alleen mogelijk op maat.

Vervolgens kan een kleur gekozen worden. Op Raamdecoratie.com heb je keuze uit warme, koude, zachte en harde kleuren. Voor ieder wat wils bij Raamdecoratie.com. Dankzij ons eenvoudige systeem is het voor iedereen eenvoudig om de rolgordijnen te monteren. Alle producten bij Raamdecoratie.com worden geleverd met steunen en schroeven.

Alle rolgordijnen bekijken kan hier.

Onze stofsoorten

Ontdek welke stof bij jou past

transparant rolgordijn 150 cm breed

Transparant

Ontdek onze transparante rolgordijnen met een breedte van 150 cm.

Bekijk collectie
lichtdoorlatend rolgordijn 150 cm breed

Lichtdoorlatend

Ontdek onze lichtdoorlatende rolgordijnen met een breedte van 150 cm.

Bekijk collectie
verduisterend rolgordijn 150 cm breed

Verduisterend

Ontdek onze verduisterende rolgordijnen met een breedte van 150 cm.

Bekijk collectiePopulaire raamdecoratie

Sfeermakers