Rolgordijn 180 cm breed

Je wenste een rolgordijn van 180 cm breed? Wij leveren veel rolgordijnen in allerlei verschillende lengtes en breedtes. Een kant en klaar rolgordijn 180 cm breed is te leveren in de formaten 180 x 190 cm, 180 x 250 cm en 180 x 275 cm. Wens je een ander formaat dan dit kant en klare rolgordijn? Ook dat is mogelijk bij Raamdecoratie.com. Andere lengtes vallen onder de rolgordijnen op maat. Een rolgordijn van 180 x 200 cm is bijvoorbeeld een formaat die op maat besteld kan worden.

Rolgordijn 180 cm breed op maat of kant en klaar bestellen?

Er zijn een aantal verschillen tussen een rolgordijn op maat en een kant en klaar rolgordijn. Een rolgordijn op maat kan naar wens samengesteld worden. Bij een product op maat kan zelf de breedte en hoogte aangegeven worden. Tijdens het bestelproces wordt gevraagd naar een montage hoogte. Dit is de hoogte vanaf de vloer/vensterbank tot de bovenkant van het rolgordijn. Meet altijd 2 keer om fouten tijdens de bestelling te voorkomen. Wanneer je een rolgordijn 180 cm breed in de dag wilt monteren, bestel dan de kleinste gemeten breedte maat minus 1 cm.

Ook kan de keuze voor het type systeem gemaakt worden. Bij een rolgordijn 180 cm breed op maat kun je kiezen voor montagesteunen of een luxe cassette. De luxe cassette dekt de rol stof af met een mooie kap. Ook kan de kleur van de luxe cassette of de montagesteunen gekozen worden. Bij de luxe cassette zijn er 3 kleuren leverbaar, waar er bij de montagesteunen 5 mogelijkheden zijn. Kies je voor een kunststof of metalen ketting? Standaard wordt een kunststof ketting bij het product geleverd. Optioneel kun je kiezen voor een metalen ketting.

Bij Raamdecoratie.com heb je de mogelijkheid om gratis kleurstalen te ontvangen. Wij snappen dat het lastig kan zijn om een kleur vanaf een computerscherm te bestellen. Daarom kun je gratis en snel kleurstalen aanvragen. Zo ook voor een rolgordijn van 180 x 200 cm breed. De kleurstalen zullen binnen 2 werkdagen thuis geleverd worden.

Alle kant en klare rolgordijnen bekijken doe je hier.

Onze stofsoorten

Ontdek welke stof bij jou past

transparant rolgordijn 180 cm breed

Transparant

Ontdek onze transparante rolgordijnen met een breedte van 180 cm.

Bekijk collectie
lichtdoorlatend rolgordijn 180 cm breed

Lichtdoorlatend

Ontdek onze lichtdoorlatende rolgordijnen met een breedte van 180 cm.

Bekijk collectie
verduisterend rolgordijn 180 cm breed

Verduisterend

Ontdek onze verduisterende rolgordijnen met een breedte van 180 cm.

Bekijk collectie


Populaire raamdecoratie

Sfeermakers