Rolgordijn 190 cm breed

Dakramen, ramen en schuifpuien komen in veel verschillende formaten en groottes voor. Gelukkig is er bij Raamdecoratie genoeg keuze in formaten. Zo is een rolgordijn 190 cm breed op maat en kant en klaar te leveren. Bij Raamdecoratie.com is een topkwaliteit rolgordijn zo gevonden. Onze rolgordijnen zijn in verschillende kleuren en stoffen te bestellen.

Kant en klaar zoals een rolgordijn van 190 cm breed kan aangepast worden naar smaak. Zo kan de soort stof gekozen worden die past bij jou interieur in huis. Denk aan een verduisterende stof, die het licht van buiten tegen houdt. Deze stof zorgt voor privacy in huis en daarbij voor een donkere kamer. Wil je toch privacy maar ook licht van buiten in de woning? Kies dan voor een lichtdoorlatende stof. Toch op zoek naar iets anders? Wij hebben ook een transparante stof. Al onze stoffen zijn erg gewild en zeer populair.

Wanneer de keuze voor de stof is gemaakt is het van belang om een kleur te kiezen die goed in het interieur past. Op Raamdecoratie.com zijn er talloze kleuren beschikbaar voor een rolgordijn van 190 cm breed. Onze kleuren zijn veelzijdig en sluiten daardoor goed aan in elk interieur. Een landelijk- of modern interieur? Een rolgordijn van Raamdecoratie.com kan toegepast worden in alle interieurs.

Hoe bestel ik mijn rolgordijn 190 cm breed?

Je weet zeker dat je het rolgordijn van 190 cm breed wilt bestellen. Nu is het van belang dat de producten goed besteld worden. Bij een kant en klaar rolgordijn kan er gekozen worden voor een standaard afmeting. De breedte bij een rolgordijn op maat is de breedte van het gehele product. Wanneer het gaat om een rolgordijn op maat let dan goed op dat de ingevoerde maten kloppen.

Bij de volgende stap kan de kleur van de stof gekozen worden. Een kunststof of metalen ketting? Bij een product op maat kan het product volledig samengesteld worden. Wanneer het product samengesteld is kan deze in de winkelwagen. Vervolgens hoef je alleen nog maar af te rekenen, en te genieten van de sfeervolle rolgordijnen.

Alle rolgordijnen kun je hier vinden.

Onze stofsoorten

Ontdek welke stof bij jou past

transparant rolgordijn 190 cm breed

Transparant

Ontdek onze transparante rolgordijnen met een breedte van 190 cm.

Bekijk collectie
lichtdoorlatend rolgordijn 190 cm breed

Lichtdoorlatend

Ontdek onze lichtdoorlatende rolgordijnen met een breedte van 190 cm.

Bekijk collectie
verduisterend rolgordijn 190 cm breed

Verduisterend

Ontdek onze verduisterende rolgordijnen met een breedte van 190 cm.

Bekijk collectiePopulaire raamdecoratie

Sfeermakers