Rolgordijn 60 cm breed

Een kleiner raam in uw woning en u zoekt daar een rolgordijn van 60 cm breed voor? Die is bij Raamdecoratie.com natuurlijk te koop. Ramen van 60 cm breed komen zowel in dakramen als standaard ramen voor. Wij leveren dit kant en klare rolgordijn gratis en snel bij jou thuis. De levertijd op een kant en klaar rolgordijn 60 cm breed is 3 werkdagen.

Is dit toch niet waar jij naar op zoek bent? Dan kan er bij Raamdecoratie.com altijd gekozen worden voor een rolgordijn op maat. Dit rolgordijn wordt precies gemaakt zoals jij dat wenst. De gewenste breedte van het product kan worden ingevoerd op onze website, waarna het binnen 10 werkdagen bij jou thuis wordt geleverd.

De mogelijkheden bij een rolgordijn van 60 cm breed

Al onze rolgordijnen zijn van een zeer hoge kwaliteit. Het kiezen van de juiste kleur en materiaal is een kwestie van persoonlijke smaak. Rolgordijnen in lichte tinten of misschien ben je op zoek naar een rolgordijn in een warmere kleur? Een rolgordijn van 60 cm breed is in veel kleuren leverbaar. Op basis van materiaal en stoffen is er ook veel mogelijk. Zo kan er gekozen worden voor een transparante stof. Deze filtert het licht van buiten en zorgt daardoor voor een zachte lichtinval.

Wanneer je geen licht van buiten wil filteren en op zoek bent naar meer privacy, kan de keuze voor een verduisterende stof gemaakt worden. Bij Raamdecoratie.com heb je de keuze om een 100% verduisterende stof te kiezen. Al deze stoffen zijn in verschillende kleuren te leveren.

Wil je thuis bekijken of de gekozen kleur bij het interieur past? Wij snappen dat het lastig kan zijn om de juiste kleur op een computerscherm te kiezen. Bij Raamdecoratie.com kunnen gratis kleurstalen besteld worden. Zo heb je goed voor ogen welke kleur, structuur en uitstraling het product heeft. De kleurstalen worden daarnaast gratis door ons verstuurd.

De producten van Raamdecoratie.com zijn eenvoudig te monteren. Hulp nodig bij het monteren van een rolgordijn 60 cm breed? Op de website staan montagehandleidingen waarin wordt uitgelegd hoe het rolgordijn bevestigd dient te worden. Er is een montagehandleiding voor rolgordijnen, jaloezieën en alle andere producten op onze website.

Bekijk hier onze kant en klare rolgordijnen collectie.

Onze stofsoorten

Ontdek welke stof bij jou past

transparant rolgordijn 60 cm breed

Transparant

Ontdek onze transparante rolgordijnen met een breedte van 60 cm.

Bekijk collectie
lichtdoorlatend rolgordijn 60 cm breed

Lichtdoorlatend

Ontdek onze lichtdoorlatende rolgordijnen met een breedte van 60 cm.

Bekijk collectie
verduisterend rolgordijn 60 cm breed

Verduisterend

Ontdek onze verduisterende rolgordijnen met een breedte van 60 cm.

Bekijk collectiePopulaire raamdecoratie

Sfeermakers