Rolgordijn kinderkamer

Zoek je naar een perfect rolgordijn voor op de kinderkamer? Deze vind je bij ons. Rolgordijnen voor in de kinderkamer moeten leuk en praktisch zijn. Kinderkamers moeten natuurlijk goed verduisterd kunnen worden, dit zal de nachtrust ten goede komen. Gaat het om een meisjes slaapkamer, dan is het leuk om met een zachte of vrolijke kleur de ruimte sfeer te geven. Zoek je rolgordijnen voor een echte jongens slaapkamer, dan kun je kiezen voor een stoere kleur. Onze rolgordijnen collectie bestaat uit kant en klare en op maat gemaakte producten. Onze rolgordijnen op maat worden speciaal voor je op maat gemaakt. De levertijd van een kant en klaar rolgordijn is 3 werkdagen, voor een op maat product is dit 10 werkdagen.

Onze rolgordijnen

Welk rolgordijn in de kinderkamer?

rolgordijn kinderkamer kant en klaar

Kant en klaar

Ontdek onze standaardmaat rolgordijnen voor in de kinderkamer.

Bekijk collectie
rolgordijn kinderkamer op maat

Op maat

Ontdek onze op maat gemaakte rolgordijnen voor in de kinderkamer.

Bekijk collectie
alle rolgordijnen kinderkamer

Alle rolgordijnen

Ontdek al onze rolgordijnen die geschikt zijn voor in de kinderkamer.

Bekijk collectie

Kleuren & stoffen rolgordijn kinderkamer

Rolgordijnen zijn in veel kleuren en stoffen leverbaar. Kinderkamers moeten verduisterd kunnen worden, daarom is het advies om voor een verduisterende stof te kiezen. Deze stof is 100 procent verduisterend en zal de nachtrust bevorderen. Onze rolgordijnen zijn leverbaar in veel vrolijke kleuren zoals roze, blauwlila, blauw, rood etc. Er zijn natuurlijk ook veel neutrale kleuren leverbaar. Ook is het mogelijk om voor een full color stof te kiezen, hierbij is de kleur aan de voor- en achterkant hetzelfde.

Kindveiligheid rolgordijn

Een rolgordijn voor de kinderkamer moet natuurlijk kindveilig zijn. Onze kant en klare producten zijn altijd kindveilig. Bij een rolgordijn op maat wordt er gevraagd naar de montage- en producthoogte. Met behulp van deze informatie maken wij je rolgordijn op maat volledig kindveilig.

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers