Rolgordijn met zijgeleiding

Ben je op zoek naar een rolgordijn met zijgeleiding? Deze vind je bij ons. Maar wat wordt er eigenlijk bedoeld met een zijgeleiding? Er zijn namelijk verschillende soorten zijgeleiding. Het woord “zijgeleiding” geeft aan dat het rolgordijn aan beide zijden wordt begeleid. Dit kan door middel van een zijprofiel of een draad zijgeleiding. Bij een zijprofiel loopt de stof door het profiel. Bij een draad zijgeleiding loopt de stof langs het draad. Afhankelijk van de afmetingen, kun je kiezen voor een kant en klaar of een op maat gemaakt rolgordijn.

Populair met zijgeleiding

Hieronder zie je de populairste rolgordijnen met zijgeleiding

rolgordijn cassette pure zijgeleiding

Rolgordijn Cassette Pure

Bekijk hier een kant en klaar verduisterend rolgordijn met cassette en mogelijk met zijprofielen.

Bekijk nu
rolgordijn op maat verduisterende cassette zijgeleiding

Rolgordijn op maat Cassette

Bekijk hier een verduisterend rolgordijn volledig op maat inclusief cassette en zijprofielen.

Bekijk nu
rolgordijn easy zijgeleiding

Rolgordijn Easy verduisterend

Bekijk hier een kant en klaar verduisterend rolgordijn met de optie draad zijgeleiding.

Bekijk nu
rolgordijn op maat verduisterend

Rolgordijn op maat gemaakt

Bekijk hier een verduisterend rolgordijn volledig op maat met de optie draad zijgeleiding.

Bekijk nu


Meer info

Lees meer over de mogelijkheden

Waarom een profiel zijgeleiding?

Met een zijprofiel creëer je een strakke uitstraling. De stof staat strak en er zullen geen kieren ontstaan. Mocht je de ruimte compleet willen verduisteren? Dat kan door middel van een verduisterend rolgordijn met cassette en zijprofielen. Daarom is deze optie erg geschikt voor slaapkamers. Wil je enkel het licht filteren? Kies dan voor een lichtdoorlatende stof. Door de cassette krijgt het rolgordijn een luxe uitstraling. Rolgordijnen met cassettes en zijprofielen zijn speciaal ontworpen voor kleine ramen en draai-/kiepramen.

Waarom een draad zijgeleiding?

Een draad zijgeleiding is nauwelijks zichtbaar. Er loopt een minimalistisch draad aan beide zijden van het rolgordijn. Het rolgordijn is door middel van een oog verbonden met het draad. Een draad zijgeleiding zorgt ervoor dat het rolgordijn dicht bij het raam blijft en netjes blijft hangen.

Zijgeleiding

Welk rolgordijn met zijgeleiding kies jij?


Unieke collectie rolgordijnen met zijgeleiding

Bij ons vind je een ruime collectie rolgordijnen met zijgeleiding. Je hebt de keuze uit kwalitatieve op maat gemaakte rolgordijnen met zijgeleiding of kant en klare rolgordijnen met zijgeleiding. Op maat is écht op maat, het rolgordijn met zijgeleiding wordt van begin tot eind voor jou op maat gemaakt. Kies je voor een kant en klare standaardmaat? Dan wordt het kant en klare rolgordijn met zijgeleiding direct uit voorraad verzonden.

Kleuren en stoffen rolgordijn met zijgeleiding

De mogelijkheden voor een rolgordijn met zijgeleiding zijn groot. Rolgordijnstoffen zijn er in transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Elke stof heeft andere eigenschappen. Een transparante stof beperkt de lichtinval minimaal, je behoudt de verbinding met buiten. Lichtdoorlatende stoffen beperken het zicht en de lichtinval in sterke mate. Wil je volledige privacy of komt het rolgordijn met zijgeleiding in een slaapkamer? Kies dan voor een verduisterende stof, deze zijn volledig lichtdicht. Iedere stofsoort is leverbaar in diverse kleuren.

Vraag gratis kleurstalen aan van een rolgordijn met zijgeleiding

Door de grote keuze in verschillende kleuren en stof soorten van onze rolgordijnen met zijgeleiding begrijpen wij dat het lastig is om vanaf je beeldscherm een juiste keuze te maken. Om de keuze iets makkelijker te maken kun je gratis kleurstalen aanvragen van het rolgordijn met zijgeleiding, je ontvangt dan een stukje stof van het rolgordijn thuis. Onze kleurstalen worden in de meeste gevallen binnen twee werkdagen gratis bij je thuis geleverd en kunnen gewoon door de brievenbus. Voor meer vragen of advies over rolgordijnen met zijgeleiding kun je altijd contact met ons opnemen.

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers